Evo covek ima formuluOvo će teško da prebroji:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo covek ima formuluOvo će teško da prebroji:
Bas me cudi kako si u Prigrevici nasao takvog sagovornika.U crvenom selu je bas tako kako ti je rekao taj doticni kiklop..ajd pozdrav komso i vise srece sledeci put skim ces pricati u prigreviciE moj ljubek, ja sam danas pomislio da sam u nekom paralelnom univerzumu, kad mi čovek ničim izazvan izjavi da nam nikad nije bilo bolje nego danas i da nas veliki poglavica vodi u svetlu budućnost iako ga sa svih strana napadaju svetske sile.Probao sam malo da prozborim i ja koju, ali kad je rekao da je jutros gledao Šešelja na pinku i da dotični priča pametne stvari i da je Dačić izuzetan političar, samo sam im poželeo sretne praznike i nastavio svojim poslom.
Inače bio sam u Prigrevici.Ali situacija je slična i u ostalim mestima.
.............................Svaki dan sam sve više uvjeren u samo jedno : demokratija je prevazidjen sistem .
Da li je dobro Vama i Vašoj porodici? Da li mislite da je ova zemlja uređena tako da Vaši potomci mogu imati šanse da se ostvare u svom životu? Da imaju jednake ili 'jednakije' šanse da se školuju, da rade u životu ono što budu voleli i za šta su sposobni i da za to budu adekvatno plaćeni. Da li mogu imati sigurnost za sebe i svoje ptomke. Da li Vaši roditelji mogu imati mirnu starost i adekvatnu zdravstvenu zaštitu?Nikad nisam ulazio u politiku niti me nesto interesuje.Gledam sebe i svoje dvoriste,komsijino me ne interesuje!