Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sam pametan, ne bih ulazio sa tobom u diskusiju,ali ........Nisam hteo da vas uvredim, nemojte pogresno da shvatite. Izvinite ako ste se uvredili.
Navodim svoj primer, gde zmaj nije za 100ha. I mislio sam na sebe da bi bio glup, ako bi nastavio da radim sa zmajem 100ha. Maticu, ti dobro znas da tako nesto nisam mislio.
Kiraj, ako si toliko pametan, zasto druze ne radis sa 5106 nego sa Massey-em gde imas udobnu kabinu, pa mozda cak I klimu.
U Trstu kosis sa zmajem?Sta da kazem ja od 90. na zmaju l neplaniram ga menjati,a i mladi ga vole.
Nisam rodjen u Trstu ovde samo provodim vreme posle setve do zetve, pa posle zetve do zetve soje uvek sam u zetvi kuci.U Trstu kosis sa zmajem?
Mi koji smo ga upoznali videli smo da je okej tip ali pomalo se slabije snalazi u poljoprivredi i razgovoru preko tastatureDecko (Manjevic) je opasno zeljan paznje....
Decko (Manjevic) je opasno zeljan paznje....
Mi koji smo ga upoznali videli smo da je okej tip ali pomalo se slabije snalazi u poljoprivredi i razgovoru preko tastature
Oćeš pustiti da neko drugi pobedi?