Na 1,8 m da rasporedis 95 kg. Pa to je Stalone,a ne zena.Drugari sto se mene tice zena treba biti visoka 1,8m I teska do 95kg Ali dobro rasporedjenih!!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 1,8 m da rasporedis 95 kg. Pa to je Stalone,a ne zena.Drugari sto se mene tice zena treba biti visoka 1,8m I teska do 95kg Ali dobro rasporedjenih!!!!
Podrzavam te komsija. Ogovaraju se drugi forumi slicni nasem, a u poslednje vreme prostakluka sve vise.Natovarilo se budala na ovaj forum u zadnjih godinu dana,cudo jedno.
Aj'd ne glumataj vise , ovamo si kao nekoi zastitnik zena a slikas i postavljas tudje zene na internet u njihovom neznanju i bez nj. pristanka.
I to ti je vrsta zlostavljanja.....
Drugari sto se mene tice zena treba biti visoka 1,8m I teska do 95kg Ali dobro rasporedjenih!!!!...
Drugari sto se mene tice zena treba biti visoka 1,8m I teska do 95kg Ali dobro rasporedjenih!!!!
Nisam nikad bio gadljiv na PROPELERKE boze sacuvaj, uvek sam DZENTLMEN udovoljim zenama,
Drugari sto se mene tice zena treba biti visoka 1,8m I teska do 95kg Ali dobro rasporedjenih!!!!
Nisam nikad bio gadljiv na PROPELERKE boze sacuvaj, uvek sam DZENTLMEN udovoljim zenama,
Treba znati s time baratati
Pa rekao sam treba znati.... pustis prvo nju da radi, pa kad se dobro zamori onda ti udriMa da još dobijem kilu,dobre su meni i ove od 65-70 kg