MOMOSARIC
Član
Sto bi se ljutio. Valjda nije neki kreten. Inace nikud bez tamnih naocara ili sam naviko ali smeta mi sunce sve vise a i od ove godine sve vise odmicem sitna slova . Bice posjetiti ocnog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene to muči Momo...a i od ove godine sve vise odmicem sitna slova . Bice posjetiti ocnog.
Pa da bi bolje video treba da primakneš a ne da odmakneš. Moram i ja kod očnog po naočare zezaju me isto ta sitna slova, moram da odmičem.Sto bi se ljutio. i od ove godine sve vise odmicem sitna slova
Tesko je preneti smisao za humor na poruku.Sto bi se ljutio. Valjda nije neki kreten. Inace nikud bez tamnih naocara ili sam naviko ali smeta mi sunce sve vise a i od ove godine sve vise odmicem sitna slova . Bice posjetiti ocnog.
[/IMG]
Sutra idem u nocnu misiju,kaze moj roditelj da ih napadnemo kad je mrak
Prvo kod ocnog , tamo bude musterija kolko oces . Ili je bolje da uzmem bas al bas crne cvike da nevidim robu.Momo jel ides do ocnog ili kreces u svaleraciju zbog para ?
Odluci se, nekako ne ide oboje.