nikola720p
Član
Ostao sam bez teksta,opet nesreca sa autobusom i to bas udario u voditeljku koja je trebala da vodi jutarnji program na pink televiziji,trenutno je van zivotne opasnosti,ali nije dobro prosla u saobracajnoj nesreci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na fb pisu njeni prijatelji da su je kao vratili al nece biti funkcionalna. Usput danas nam kolega pripovedao na RTV.
Eh kad bi ljudi znali zasto se neke stvari bas nekima dogadjaju, znali bi sta da cine a sta ne...
Da, Zbog Darka lazica sam se izuzetno potresao nisam spavao tri dana 15 dana su delili u stampi lekarske konzilijume, oko novinarke drobice nam 20 dana... da ne bude zabune, zao mi je svake zrtveZelim joj brz oporavak,ona je 92 godiste,kad je Darko L. preziveo nesrecu,prezivece i onà
Na fb pisu njeni prijatelji da su je kao vratili al nece biti funkcionalna. Usput danas nam kolega pripovedao na RTV.
onu zenu ubi skot na naplatnoj rampi, niko nista