Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahah da nisi konkretno mislijo na jednu mladu damu sa te stranice??

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
A na domacicu mislis, pazi jeste onako RURALNA, daleko od tog da sam ja gadljiv, ona zna sta su porodicne vrednosti ima 19g I dvoje dece!
Nije bila obavestena o kontraceptivnim sredstvima sto je dokaz da treba menjati obrazovni sistem!!!!
Oduseve me sklopljene recenice, pitanja I pod pitanja , sam recnik i stojesta!!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Nemam ni ja fejs o cemu se radi?
E moj zemljace 21 vek!!!!
Radi se o: "POHOTNIM DOMACICAMA"!!! koje su danonocno u ESTRUS-u !
Slikaju se kao u nemackim filmovima za odrasle lose produkcije 70-ih god proslog veka gde dlavni akter u narodu zvani "ZAGONDZIJA" obicno ima brkove,duge zulufe I JNA tetovazu!
Isto tako njegova MADAM obicno ima visak kilograma na PRAVIM MESTIMA mere su joj 100-60-110cm, obicno ima dojku kao majka 9JUGOVICA, polu providnu bluzu koja diskretno istice bradavice velicine OPSTINSKOG PECAT-a, haltere nosi i zimi I leti,
Gledajuci domacice ostvarene I neostvarene MAJKE dece, dolazim do zakljucka da je nase drustvo otislo u nepovrat (daleko lepse zvuci od prave lokacije)
Kad to vidis u paorskoj grupi na face-u kako domacice slikaju zmije dok KROTE PITONE!!!
krmace sa prasadima, muzu krava, uvek picnute doterane u FULL-u

Dobra zemlja.Nećeš promašiti.
Jeste brate ta je grupa, ima jos jedna BLUDNA grupa ciji sam clan ali nek ostane tajna, kod nas kazu: "AKO ZENU ODBIJES SMRTNI JE GREH"!!! nebitno cija je!
Ali ove sa D_Z kao da sam vec gledao u filmovima
Sto kod nas kazu DVOCEVKE-PISTOLJARE!!!
Sve cekam da okace slike iz postelje!
Tako se DESTRUKTIVNO ponasam prema takvim BEZOBRAZNICAMA

Znao sam ovo, ali mnogi ne znaju. Svako staje kako mu odgovara.

Nego gledam ovu sliku, i pitam se: kada se koristi druga linija za izlaz iz kruznog toka? Na bilo kom izlazu, svi izlaze uz desnu liniju. Niko ne ide u levu traku.

Kad se uđe na kružnom u levu traku, onda i izlaziš na 2 ili 3 izlazu u levu traku. Mada se može izaći i u desnu kako je i prikazano na slici.

Zato rumuni lepo levi zmigavac kad ulazi, desni kad izlazi. Ima prednost i fala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh