Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je auto put na relaciji Kuzmin_Beograd, mislim sto se nanosa snijega tice, kao i kako je na Iriskom vencu, jel zna neko od clanova?Trebao bih sutra do Bg i NS, pa me interesuje, vidim na tv da je juzno od BG zajebano.

Kolega montoja je bio u pravu ovih dana se pije i jede za dž:haha:Jedan kolega je pogodio shvatila žena šta gubi... a rekao sam joj ako nastavi da se ljuti pokupiću decu i otići kod njenih mame i tate jer neću da trpim mobing u kući:haha::haha::haha:Živeli gospodo Христос се Роди срећан а вам Божић!Lepi ovi špriceri ladni a mlogo ih ima::vino::

To i mene zanima. Treba mi jedan ponton ili neka skela ako ima na prodaju da moze da se sluzimo.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Šta te čudi ?, imaš u selu pored mene kuće da biraš za 10k eura. Ima koliko hoćeš. Ljudi otišli preko.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Kuća ima od - do. Brat od tetke kupio kucu za 10 k € nova gradnja,nova štala,supe dobre , plac pola kj. Lalić se selo zove. Sledeće selo je Ruski Krstur tek tamo ima kuća kakvih hoćeš , bukvalno ali ne zezam se trećina sela otišla za Kanadu preko crkve, Bački gračac u selu ostalo daj bože 1500 ljudi uglavnom stari a krajem 90-ih cifra je bila 3500. Da ne idem dalje. To što sam napisao to je u mojoj opštini i proverene informacije. Sela umiru, ljudi beze iz Srbije to je realnost.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za 5000e kuca od cvrstog materijala sa pomocnim prostorijama sa bastom, voda, struja, gas odmah useljiva. Ima i jeftinijih u zavisnosti od stanja. Nabijace 2 do 3000E.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh