mene malo žena naučilaA maDzarski ume?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mene malo žena naučilaA maDzarski ume?
A maDzarski ume?
Što se tiče imena većina priča staro ime,meni je lakše novo zbog akcenta i izgovaram jednu reč a ne dveGorane, da 'porstis, ali se s ovih postova moze zakljuciti, da ljudi se ne secaju kako se zvalo naseljeno mesto pre 70 godina.
Magyar nyelv,Srpski jezik,Deutsche sprache i English languageMinđušar koja 4 jezika ako nije tajna?
Upuceno je allmigty mindjusaru.To meni...?
Upuceno je allmigty mindjusaru.
Hm,pa sad,ako ti kažem da mi i deca pričaju od malih nogu i Mađarski i Srpski,nemoj se naći prozvanUpuceno je allmigty mindjusaru.
To je već lokalno pelcovano,uvek se teorija i praksa razlikujuSlušao sam kada ste ti i Cici pričali Magyar nyelv kod tebe pa ste ubacivali i reči Srpskog između ostalog u vaš dijalog.
Pa valjda je to prirodno u odnosu na okolnosti,i moji su isli u Alibunar vrtić na srpsko a sada su u osnovnoj 1 i 5 razred na rumunskom,perfektno pricćaju oba jezika,jedino tata kaska.
Stvarno nekad s...s za medalju.Hm,pa sad,ako ti kažem da mi i deca pričaju od malih nogu i Mađarski i Srpski,nemoj se naći prozvan
A engleski uče od 3.godine
Jel to sad lepo starijem čoveku takoStvarno nekad seres za medalju.
Slušao sam kada ste ti i Cici pričali Magyar nyelv kod tebe pa ste ubacivali i reči Srpskog između ostalog u vaš dijalog.