Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro narode.:ppozdrav:

@ddragan

Clan mindjusar je banovan posto nije hteo (mogao) i pored drugarskih molbi da unese tacnu lokaciju. Pravila su jednaka za sve.

@Kukulele

Zorane prvo se ljudima nazove dobro jutro, a onda idemo redom da pretresamo situaciju.:osmeh:
Možda se čovek preselio,što mora pisati rodno mesto,znači ako neko ode na privremeni rad u Azerbejdžan i to upiše kao lokaciju u kojoj trenutno živi preti mu banovanje :sta:

Možda se čovek preselio,što mora pisati rodno mesto,znači ako neko ode na privremeni rad u Azerbejdžan i to upiše kao lokaciju u kojoj trenutno živi preti mu banovanje :sta:

Samnom se nemoj raspravljati. Ja ga nisam banovao, a pravila foruma su jasna i jednaka za sve. Ako Ti nesto nije jasno imas vlasnika foruma koji je napisao njegova pravila i koja moraju da se postuju..

Duško,gde ti vidiš raspravku... samo sam napisao da nema logike...ako npr. ja napišem drugo mesto umesto ovog ne znači da je lažno,možda sam se preselio
a što se tiče minđušara mislim da smo više mi izgubili nego on lično

Duško,gde ti vidiš raspravku... samo sam napisao da nema logike...ako npr. ja napišem drugo mesto umesto ovog ne znači da je lažno,možda sam se preselio
a što se tiče minđušara mislim da smo više mi izgubili nego on lično

Ja sam odgovorio clanu ddragan, na sta si me Ti citirao i poceo nesto da objasnjavas. Sve to lepo napisi vlasniku foruma. Ja sam na pitanje clana pristojno odgovorio posto je pitanje postavljeno u temi koju ja uredjujem.

Samnom se nemoj raspravljati. Ja ga nisam banovao, a pravila foruma su jasna i jednaka za sve. Ako Ti nesto nije jasno imas vlasnika foruma koji je napisao njegova pravila i koja moraju da se postuju..

Ipak,nije mi jasno što mu je bilo teško upisati lokaciju.(Jedino ako nije agent KGB-a).Nisu to neka pravila foruma koja iziskuju od nas velika odricanja,nego smo ti mi velike inadžije.

Dobro jutro.Kako ste spavali.Ako ste lepo sanjali nastavite da spavate.Ako ste loše sanjali ustanite i čekajte bolju priliku za lepšim snovima.

Pozdrav drustvo.:ppozdrav: Ovo jutros i lici na zimu samo da je vise belo, iako mi je snega dosta za ceo zivot.

Zoco potpisujem 100%

Hale-KeMana-in-Hawaii-6.jpg
sto bi nam bilo lose uz jos i odredjenu damsku pratnju.

Lepo picence, nesto lepo iza ledja da me ceska a pogled se gubi u plavetnilu mora

173.jpg
Havaji - ostrva rajske prirode, lepih ljudi i strastvenog ritma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh