Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da nema zemlje u svetu koja nije njega bar jednom stavili na naslovnoj stranici u novinama.

- - - - - - - - - -

Prosle nedelje je u novinama izaso komentar za film "parada" Srdjana Dragojevica. Film je bio u kratkim crtama opisan i bila slika auta roze boje i u njoj Nikola Kojo. Film je pozitivno ocenjen. Pa je proslog vikenda bio i u bioskopima , cak su o njemu pricali i na radiu.

Nikako neko da mi odgovori dali ima neki clan sa ovog foruma sto radi u nekom od ovih prodatih kombinata ??

Ma nista pametno nezna da kaze a i nece . U 21 h na rts 1 opsirnije o ugovoru sa al dahrom.

veruj muka mi od takvih ne mogu da ih gledam nego da vas pitam davidovic je rekao nesto kao ne sme se pokazati na javnom servisu da su protestvovali seljaci u vezi zemlje jel tacno to

Moram vam reci i ovo da me Vucic potpuno razocarao ili mozda gresim mozda ga saradnici namerno pogresno informisu ,pune mu glavu sa dezinformacijama.Skoro je izjavio kako je i 7 juli gazdinstvo dibidus propalo kako 2 godine nismo primili plate itd sto apsolutno nije tacno ,to su neke stvari za koje sto posto znam da nisu takve kakve su opisane u javnosti ,a ima i neke ostale za koje nemogu sa sigurnoscu da garantujem ali verujem da nisu takve kao sto iznosi Vucic. Kao npr sto imaju nameru da svale na tajkune ovu buru izmedju poljoprivrednika protiv prodaje zemljista ,sto apsolutno neverujem da bilo ko huska nekog ,jer svako ko ima imalo trunke nacionalizma - patriotizma ima svim snagama da se protivi tome -200 miliona nemenjaju stvari ova nasa zemlja je neprocenjive vrednosti a posledice prodaje su jos skuplje !!!!!!

Dobro jutro evo nama opet malo snega,mislim da se nece zadrzati jer su ga javili samo za danas

Poslednja izmena:
Nama ne treba spoljni neprijatelj.Mi se odmah podelimo u najmanje 2 grupe a nekad i više i bakćemo se oko te košće što nam je bačena.Kad već nema šta da se glođe onda se mi kao osvestimo i vidimo da je odavno svanula.Dok je bio mrak mi ostadosmo kratkuh rukava.Svađa se nastavlja jer se sad između ovih grupa vodi svađa oko toga ko je kriv-i tako mi funkcionišemo i još se nadamo boljitku...

Dobro jutro narode.:ppozdrav:

@ddragan

Clan mindjusar je banovan posto nije hteo (mogao) i pored drugarskih molbi da unese tacnu lokaciju. Pravila su jednaka za sve.

@Kukulele

Zorane prvo se ljudima nazove dobro jutro, a onda idemo redom da pretresamo situaciju.:osmeh:

Poslednja izmena:
Dobro jutro.

Mozda bi i ja mogao da nesto kazem , jer imam priliku da vidim stvari sa strane. Nasoj drzavi treba gazda , jer delujemo kao raspustena banda. Od kako je cica umro , nije se niko naso ko bi mogao da ga zameni. Na fin i politicki nacin malo po malo postajemo robovi drugih drzava , a to je i cilj danasnjeg svedskog sistema. Kod nas nema odupiranja od toga , naprotiv nasi politicari svesno ili nesvesno trce ka tome. Najveca zalost je u tome sto u nasoj drzavi vladaju i ponasaju se kao u seriji SOJIC.

Dobro jutro narode.:ppozdrav:

@ddragan

Clan mindjusar je banovan posto nije hteo (mogao) i pored drugarskih molbi da unese tacnu lokaciju. Pravila su jednaka za sve.

@Kukulele

Zorane prvo se ljudima nazove dobro jutro, a onda idemo redom da pretresamo situaciju.:osmeh:

Dule,to se podrazumeva,kad bi svi pisali dobro jutro i dok pročitamo to dobro jutro,prepiska bi počela tamo oko podne:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh