Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па зато га и питам, он зна, ал ја не знам. А знаш и ти, ал нећете да напишете. Одакле извлачим закључак као Rick Blaine.

Па зато га и питам, он зна, ал ја не знам. А знаш и ти, ал нећете да напишете. Одакле извлачим закључак као Rick Blaine.

Marko za takve privatne stvari pitaj na pp, ako je neko banovan sigurno postoji razlog a njmanje vidim potrebu da tebi to objasnjavamo. Banovani moze da pokrene javno pitanje njegovog bana, normalno posle isteka istog. Na cega bi to licilo kada bi svakom ponaosob objasnjavali zasto je neko kaznjen. Sve to pise u urednickom delu koje ostali clanovi sem urednika ne mogu da vide.

Нисам тражио објашњење вашег модераторског рада, на који сам наравно више пута изнео примедбе, већ сам само њега питао. Он можда зна правила за разлику од мене па неће да пише, а можда само једноставно неће. А оно са @Kish-oм је једнодноставно била филмска аналогија.
Нешто сте ви модератори мртви озбиљни на баналне ствари.

Нисам тражио објашњење вашег модераторског рада, на који сам наравно више пута изнео примедбе, већ сам само њега питао. Он можда зна правила за разлику од мене па неће да пише, а можда само једноставно неће. А оно са @Kish-oм је једнодноставно била филмска аналогија.
Нешто сте ви модератори мртви озбиљни на баналне ствари.

Lepo sam ti napisao da njega pitas na pp sta te interesuje a ne ovde da razglabate zasto je neko banovan. Ako nisi zadovoljan objasnjenjem zali se vlasniku foruma i u nikakvu dalju diskusiju nemoj da ulazis samnom posto ces krsiti pravila foruma.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh