Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima. Danas predvece bio sam u neku salu da gledam medjunarodni turnir za kosarkase do 16god. Iz Srbije je doputovala Crvena Zvezda. Gledao sam ukupno 4 utakmice a radi se o sledecem. zvezda startuje sa prvom postavom , za prvih 8min koliko je trajala 1/4 ubaci prosecno 30-45 poena i posle do kraja utakmice igraju deca iz druge i trece postave. Rezultati na kraju utakmica su sledeci: 103-9 84-13 96-8 itd. Ja sam znao da smo jaki u kosarci , ali da toliko odskacemo od bednih svajcaraca nisam mogo ni da poverujem. Verovali ili ne na tim utakmicama sam video poteze kao u NBA , samo sto klinci nemogu da zakucaju kos.
Sutra ujutru idem da gledam polufinalne i finalne utakmice. :ppozdrav:

Bilo mi je ih zao. Izasli su kao David pred golijata. Necu da falim nase , ali svajcarci nemaju ni opremu kao nasi. Dobro, imaju sale koje mi mozemo samo da sanjamo. Ali sve mi se cini da su njihovi klinci sami skupljali pare za dresove . Mozda i netreba da me to cudi , oni slabo ulazu pare u sportove.

Dobro jutro drustvo. Naucice Svajcarci i kosarku....samo mi nikada necemo fudbal....I kada nam se ukaze prilika i neko stvori tim i atmosferu (Antic)- mi ga oteramo!
Otkad otersmo coveka,mi smo i u Evropskim i Svetskim kvalifikacijama zadnji u grupama.:sjasi:::lose:: Ali neka nek' je nama TOLE LOPUZA ziv i zdrav a fudbal....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh