Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg vi Bacvani imate kade da ocistite,do letovanja cete procistiti da mozete u juzne krajeve. :osmeh:

Isao je mali kad je pao onaj prvi sneg autobusi nisu isli,ali je bio jedan malo ludji vozac da ide po ledu i snegu,a kasnije je postao jos ludji pa je skinuo zimske gume prosli vikend tako da je jutros jeeedva otisao do vasara a o NS-u i ne pomisljam ako se ne otopi.

I meni je bilo u planu pre neki dan,da ću danas menjati zimske gume za letnje,ali će kanda do sledeće zime ostati.:osmeh:

Ja iskoristio prosli vikend i onu kisu nisam napolju mogao nista da radim,kapirao ovaj vikend drljanje,sastavljanje sejacice i jos nekih gluposti a ono cvrc...

- - - - - - - - - -

P.S. Nije mi legla uplata za majicu od tebe,jesi pitao zenu da nije greskom sebi kupila nesto od garderobe ? :osmeh:

Bilo dva modela jedan je bio skuplji od drugog za 1000 din. i uzela ove skuplje.Ništa sutra ja idem lično da uplaćujem majicu i kačket.:osmeh:

Sad si me naveo na razmisljanje dal' da napravim i akciju "Kupite damama cizme" ili baletanke posto dolazi leto,pa eto sanse da obradujete lepse polovine. :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh