zis
Član
Dobro jutro Danas je Nacionalni dan bez duvanskog dima U to ime zapalimo po jednu uz kafu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro jutro Danas je Nacionalni dan bez duvanskog dima U to ime zapalimo po jednu uz kafu![]()
Nekako je lepse zapaliti na dan bez cigara. Ali moram vam reci da sam ulozio protest i da sam ucestvovao na seriji prezentacija protiv zakona o zabrani pusenja. Proizvodnja duvana je najcesce vezana za ne dovoljno razvijena podrucja i od kad je uvedena zabrana proizvodnja je opala za 38%. Podseticu Vas da je Odzacka opstina bila jedna od najvecih proizvodjaca kudelje (u mom selu je bilo 9 kudeljara) sad se vise ne proizvodi. Opstina Backi Petrovac je bila na svetskoj mapi po proizvodnji Hmelja sad se vise Hmelj tamo ne proizvodi. Siguran sam da ce ista sudbina zadesiti i opstine poznate po duvanu. Ostavite cigare i mozda ste nekom upropastili zivot. Dobro jutro.