Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kinezi poseduju sve sto legalno sto ilegalno heehe ,sve zivo su prekopirali od automobila do teretnog programa ,cak i neke stelt tehnologiju na avionima itd ko zna sta su sve sklepali .

:off_topic:
Pa stelt avion su prekopirali od f117 jer su im nasi valjda dali delove za neki dug da im oproste, bar je tako bilo reci. Prosle godine su od rusa hteli da kupe nove avione su i mig ali po jedan samo kao nemaju para ovi nece da im prodaju jer znaju da ce ih prekopirati. Pa jesu li i od raspalog ruskog broda napravili moderan nosac aviona prosle godine.

Pa to ti pricam ,za njih nema tajni sve ce da sklepaju .Neznam dali je to bilo tacno za dug ,mada je sve moguce. Kad su oborili f117a dosli su i rusi i kinezi da pogledaju ostatke .

Kod Kine se zna kako se radi. Tako su i Rusi postupili. Kinezi imaju ruske avione, koje naravno dalje razvijaju.
Isto je i za nosac aviona. Kupili polovnjak iz Rusije (mozda cak i Ukrajine) i vec su ga osposobili. Mislim da je svecano porinuce bilo pre par meseci.

Auf,ceo dan radio,malocas skoknuo do Bg-a po devojku,sad stigli,pa reko da se javim i ja. :bravo: Da napisem neku rec. Citam nesto u onoj tvojoj temi i opasno se nerviram. ::jako_besan::

Pa bas zato sm i pokrenuo da se na jos jedan nacin uvidi koliko je selo podcenjeno.

Da,jeste dobra zamisao,i slazem se sa time da je selo potcenjeno ali je to zasluga pre politicara prvo roditelja,baba i deda koji kazu svojoj deci da ne lome kicmu na selu i da idu u grad da rade,da tamo traze srecu,a sta oni rade ti roditelji,idu rade da bi poslali toj istoj deci za komunalije,da im posalju mesa,da ne kupuju jer ionako sa tom mizernom platom ne mogu da opstanu,ali meni ne pada na pamet da pisem tamo,pogotovo kad sam procitao komentare da devojke nece u selo,i zato se jako nerviram,moja je iz Beograda,na Savskom vencu ima stan gde zivi sa roditeljima,i odlicno nam je,radi sve sto treba i kad treba kod mene iako sela nikad videla nije dok mene nije upoznala. Sto se mene tice ti koji ne uspevaju da nadju devojku ili su nesposobni za to,ili traze perfektnu. Trece nema. A meni je bas ovako lepo.

Pa ok i netreba tamo o ovome da pisemo ,treba da delimo informacije o cenama ,a evo ovde mozemo da prozborimo koju o svacemu !!!Ima dosta nas to sto nas tisti takav odnos ali ima uticaja i pogresna politika drzave prema selima i jednostavno stalno se prica o toj decentralizaciji a nista se neradi po tom pitanju !!!:zli::zli::zli:

Pogresan je prvo odnos roditelja kad vaspitavaju decu prema selu.,pa onda drzava. Inace sam cutljiv tip,ne znam puno,i bolje je tako. Ne treba zabadati nos svuda.

Imam jedno pitanje u pasterizatoru imam trenutno vodu i kazu mi da je ulje bolji provodnik toplote pame zanima dalse to isplati sipati u pasterizator i koja bi tu bila racunica i posto je to ulje ili sta vec ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh