Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan. Pitanje za moderatore: ,,Što bann-ovaste čika Minđušara?" Pošto nisam u toku, a tek sam jutros primetio da je bann-ovan.

Dobar dan. Pitanje za moderatore: ,,Što bann-ovaste čika Minđušara?" Pošto nisam u toku, a tek sam jutros primetio da je bann-ovan.

Prvo ne treba cela ekipa da bi neko bio banovan. Dovoljan je samo jedan urednik ako je neko ozbiljno pogresio. Mislim da je zbog lokacije ali proveri sa urednikom koji ga je banovao.

Jel ima neko ko se razumije u legure metala i tako to ? Šta bi moglo ovo da bude ?

DSC03180_zps74cf9105.jpg

DSC03175_zpsdb3ffeed.jpg

Inače to su komadi koji se gomilaju oko neke mašine u NJemačkoj u firmi koja radi raznorazne legure metala izmedju ostalih čak i za avio industriju . Ovo možda nije za avio industriju , i ima i komada koji su tamnijih komponenti , a slični su recimo materijalu za brusne ploče. Priča je da je moj prijatelj koji radi tamo za neku firmu koja čisti tako neka postrojenja , i onda kad tako to sve usisaju ili šta već voze na deponije . Tako nakon što su očistili oke te mašine isto su prosuli a poslije im šef digo frku da to nisu trebali bacati jer je jako skupo . Sad su ovi naši nešto toga našli i zasvrbilo ih **greška šta je to ? Zamolio me da se raspitam , da dodam dosta je teško .

@Momo,

Na ovaj site slabo zalaze ovi nasi prometnici sekundarnih sirovina, pa nema ko da detektuje. :osmeh:

@Mosorinac tesko je proceniti po slici,zapravo i uzivo je tesko za nas obicne napraviti razliku izmedju ali meni najvise lici na Mikasist.
308528_1767211240105_1362998439_n.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh