Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam ali ni ova tema nije ozbiljna , izvinjavam se zbog svog posta i molim administratore da obrisu moj post. Ceo svet ide u propast ali ne zbog datuma nego zato sto narod postaje izopacen , gube se prave vrednosti . Sa svih strana nas bombarduju kojekavim glupostima ,gadostima. Televizija ,novine. Ubedjuju nas da je jedini cilj u zivotu da radis i stvaras pare i umres samo radeci. Mislis da nasi preci nisu radili i nisu se mucili ,ali su umeli da se odmore, nisu radili u firmama od ujutru do uvece i opet su ziveli i bili zdraviji i srecniji od nas danas.

Mislite da je ova susa letos bila priorodna ? Licno mislim da su amerikanci umesali prste sa svojim kojekavim HAARP ovima i nepoznatim projektima.

Posto sam roditelj dirnulo me je to sto si napisao da neciju decu treba streljati!
Zato sam te i pitao imas li decu. Pitanje nije bilo zlonamerno! Homoseksualnost je bolest ali ne treba streljati neciju decu zbog takvog seksualnog opredeljenja vec treba leciti od te opake bolesti koja se siri podpomognuta zapadnom propagandom!. Za taj problem najvise je kriva drzava koja je dozvolila gej paradu u nasoj zemlji! Velika vecina tih koji se bore za prava homoseksualaca zapravo nisu pederi vec to rade zbog velikog obrta novca jer ih finansira zapad ! Isti taj zapad finansira uvodjenje GMO hrane u Srbiju sto je stetnije po nasu decu od tamo nekih pedera! Protiv gej parade oglasili su se "SVI" a protiv GMO hrane kojom strani placenici direktno truju nas i nasu decu ne oglasava se niko! Ko je kriv? pa drzava. Sto se tice smaka sveta to je takodje zapadna propaganda zbog povecanja profita jer ce njihova debilna nacija ogromne kolicine novca trositi pred "navodno" sudni dan, tako ce neki obrtati milijarde na grbaci primitivnog naroda,mnogi ce se i drogirati (mozda im je to i cilj)...
Nas najveci problem je GMO hrana koja je za nasu zemlju pogubna sbog prosecne starosti stanovnistva od preko 40 godina(nama je natalitet naj potrebniji).

Za to druze moj pravi decu-stvaraj porodicu i vaspitavaj ih da budu dobri domacini neka svako od nas tako uradi i bice mnogo manje problema u ovom drustvu :ppozdrav:

Sasa p u pravu si ali prvo treba ukinuti grand produkciju i spanske,indijske,turske americke serije i veruj mi SVANUCE ovom narodu :cool:kod nas je princim narodu samo leba i igara..............................:veseljak::::vino::

pogotovo ukinuti ove turske serije,koji to sund,pa nije normalno,cak i ovaj internet,toliko mrznje medju stvori,klinici prete jedni drugima,psuju jedni drugem,a maltene juce prohodali...ne treba mi da se brinemo za 21.nego sta cemo posle 21...

Nemoj turske serije da ukidaju,kako ce posle nas uvazeni moderator Dule da nadgleda Sulejmana,da ne napravi neko sranje,mora Dule da bude pri haremu da bi zavodio red medju lepim sultanijama :osmeh:

Posto sam roditelj dirnulo me je to sto si napisao da neciju decu treba streljati!
Zato sam te i pitao imas li decu. Pitanje nije bilo zlonamerno! Homoseksualnost je bolest ali ne treba streljati neciju decu zbog takvog seksualnog opredeljenja vec treba leciti od te opake bolesti koja se siri podpomognuta zapadnom propagandom!. Za taj problem najvise je kriva drzava koja je dozvolila gej paradu u nasoj zemlji! Velika vecina tih koji se bore za prava homoseksualaca zapravo nisu pederi vec to rade zbog velikog obrta novca jer ih finansira zapad ! Isti taj zapad finansira uvodjenje GMO hrane u Srbiju sto je stetnije po nasu decu od tamo nekih pedera! Protiv gej parade oglasili su se "SVI" a protiv GMO hrane kojom strani placenici direktno truju nas i nasu decu ne oglasava se niko! Ko je kriv? pa drzava. Sto se tice smaka sveta to je takodje zapadna propaganda zbog povecanja profita jer ce njihova debilna nacija ogromne kolicine novca trositi pred "navodno" sudni dan, tako ce neki obrtati milijarde na grbaci primitivnog naroda,mnogi ce se i drogirati (mozda im je to i cilj)...
Nas najveci problem je GMO hrana koja je za nasu zemlju pogubna sbog prosecne starosti stanovnistva od preko 40 godina(nama je natalitet naj potrebniji).

Za to druze moj pravi decu-stvaraj porodicu i vaspitavaj ih da budu dobri domacini neka svako od nas tako uradi i bice mnogo manje problema u ovom drustvu :ppozdrav:

Sta cemo sa onima koji siluju i ubijaju i kasape , valjda su i oni necija deca. Nenormalnost je nenormalnost bez obzira dali je necije dete peder ili lezbejka ili silovatelj , ubica, psihopata. .A sta ce ona jadna deca koju usvoje takva necija deca ? Da ne bi dalje isli van teme , izvinjavam se ostalim clanovima foruma zbog :off_topic:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh