Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
treca ili cetvrta nedelja kako nepusim
uraaa![]()
Posle višegodišnjeg "konzumiranja"ni doktori ne preporučuju nagli prekid konzumacije jer može doći do raznih psihičkih problema.Kod tebe evo vidim da se već javljajutreca ili cetvrta nedelja kako nepusim
uraaa![]()
Svima ostalima dobro jutro

Da se nije nabrbockao?Dobar dan...................
Imam jedno pitanje za North Army :Jel te mama kupala možda noćas ili jutros?
Koji si ti kapacitet![]()
Pa sinoć smo išli zajedno u svatove u susedno selo,ja,brat i North.Ja sam vozio tako da nisam ni pio a i prehlađen sam bio.Da se nije nabrbockao?
ali sam se na sreću nekako izvukao.Drugari koji su bili za tim stolom i koji su imali naručeno već piće je popio sve šta je dohvatio pod ruku(počelo da podgoreva u stomaku
).E onda kad ih je sve izljubio i izvaćario i kada oko nas ostade samo muški rod okolo,onda je svaku koja prođe zalivao malo sa koka-kolicom po guzi(valjda za sretan put
).E onda ga je napao takav napad spavanja da je rekao da ide kući,pa kod neke ribe,uglavnom naš North je nezadrživo nestao glavom bez traga

Auuuu pa pravo je
![]()