Chat 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
treca ili cetvrta nedelja kako nepusim
uraaa:cool:

treca ili cetvrta nedelja kako nepusim
uraaa:cool:
Posle višegodišnjeg "konzumiranja"ni doktori ne preporučuju nagli prekid konzumacije jer može doći do raznih psihičkih problema.Kod tebe evo vidim da se već javljaju:osmeh: (zaboravnost)u svakom slučaju ti želim da istraješ u svojoj odluci i ako te ikad ,a hoće ,uhvati "pušačka kriza"ne hvataj se gotove cigare .Zdravije je smotati jednu nego ponovo uvlačiti otrov u organizam :ppozdrav: Svima ostalima dobro jutro

Znam da nema veze sa temom,ali vec odavno nemogu da odgovaram na privatne poruke,u opste nemogu da kucam u polje predvidjeno za poruku,mogu da dodam primaoca i naslov,ali nemogu da pisem poruku.I nemogu u opste da odgovorim na poruku.Molio bih nekog od administratora i moderatora da pogleda sta se desava.U napred hvala

Da se nije nabrbockao?
Pa sinoć smo išli zajedno u svatove u susedno selo,ja,brat i North.Ja sam vozio tako da nisam ni pio a i prehlađen sam bio.
North je pre supe samleo 3 piva,sa supom još 1,pa sa kuvanim mesom i sosom još 1,pa je prešao na sarmu(jedno 4-5kom).
Eeeeee onda je do pečenja samleo još jedno 7 kom. lavova i to isključivo hladnih.Došlo pečenje on sabi još 2 kom.marke Lav.
Kažu ovi ljudi u redovanju-pa dete gde ti stane,ko šta radi oni samo pivo donašaju.Eeee tu ga je malo zaljuljalo gadno,ja kažem burazeru daj nemoj da nam se komira:kaže meni buraz ma nesekiraj se,sad će on malo napolju da proluftira i biće kao nov.I zaista gle čuda,vraća se nama North,kao osvežen,seda naručuje pivo i piči opet jovo nanovo-ja sam do 15 brojao a posle neznam šta je bilo_Onda je opet nastavio sa pečenjem,pa salata i pređe ladno na kolače.Kapacitet kapaciteta.
Ništa,rešimo posle svatova malo u kafiće diskoteke da navratimo i odemo do Šida-u diskoteci je sve moguće ženske izbalavio,izvaćario i dve pored mene što su stajale su popile takav cajper-cajtnot da umalo ja nisam zaradio šamarčine zbog njega:haha:ali sam se na sreću nekako izvukao.Drugari koji su bili za tim stolom i koji su imali naručeno već piće je popio sve šta je dohvatio pod ruku(počelo da podgoreva u stomaku:haha:).E onda kad ih je sve izljubio i izvaćario i kada oko nas ostade samo muški rod okolo,onda je svaku koja prođe zalivao malo sa koka-kolicom po guzi(valjda za sretan put:bravo:).E onda ga je napao takav napad spavanja da je rekao da ide kući,pa kod neke ribe,uglavnom naš North je nezadrživo nestao glavom bez traga:haha:
Mili-pa jesi pregrmeo,jes živ?:svinja:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh