Chat 18

Kako kod vas stoji situacija sa elektricnim biciklima?? Kod nas jedno vreme kaznjavali jer nisu registrovani i trazili da imas dozvolu bar za moped. Trenutno su olabavili i traze samo nosenje kacige i zutog prsluka.

На време смо барем овде на форуму писали да је куповати и продавати такво возило које има све елементе да се региструје али на реч продавца да не треба хомологација и регистрација, у најмању руку наивно.
Нико не дира нити спомиње продавце и њихову одговорност.
Значи неко ко се пита је увезао ко зна колико контејнера и само лепили налепнице.
На крају ће плаћати власник возила. Нека им гуле и кожу са леђа када су наивни а и онима што часте децу па ова преко јутјуба скидају блокаду и јурцају.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ovde su trotineti problem.Dok neko od te dečurlije ne nastrada niko se neće opametiti.
Potpisujem!
Voze se po dvoje na trotinetu, jurcaju brže od trkačkih biciklova, vrdaju po putu gde je more kamiona, a sve dečurlija... Ne razumem njihove roditelje, šta očekuju - da će deca da se voze po grbavom trotoaru brzinom pešaka? A trotinet može i 50 da juri, al' ne po trotoaru gde svaka betonska kocka vodi svoji politiku, a asfalt gladak, ravan, mami da se trotinet pokaže u punom svetlu. Ali tamo su i kamioni...

Ko god se nađe uvređen ali to treba sve i registrovati i polagati.To tera bez razmišljanja (čast izuzecima),natrčavaju na automobile.Danas jedna devojčica vozi po trgu,prošla pored mene na 5cm,ne znam ni kako se zove vozilo ali nema pedale.Postali su opasni u saobraćaju.Išao bih i do te mere da mora biti posebne staze za te vrste vozila.Sad nas je postalo mrziti i voziti bicikli.Ko će okrećati pedale.

И бициклисти су учесници у саобраћају тако да би требали имати бар основно познавање саобраћајних прописа. Децу треба од малена учити у школама познавање саобраћајних прописа и давати им бар неку потврду да су прошли неки курс или течај.

Nema od toga nista. Mi vozaci moramo njih da cuvamo ,kako voze da voze . Prije dosta godina imo sam slucaj da je falila dlaka da udarim klinca na biciklu. Tamo negdje kod Brckog . Kreno da ga obidjem a on odjednom preko puta ,nije ni pogledo. Da nije tad bilo abs na autu ,udaram ga sto posto. Motam naglo lijevo i na kocnicu , tolko sam bjezao da sletim lijevo u kanal i slomim auto u neki propust . Kad se prasina slegla i kad sam vidio da djecak ustaje i dize bicikl ,ponovo sam se rodio. Otad kad vidim djecu na biciklu na putu kocim, stajem ,idem skroz u drugu traku...

Da li veštačka inteligencija može da nas obavesti kad se nešto pojavi na oglasima? Npr. da kažem veštačkoj inteligenciji da me obavesti (mailom) ako se na oglasima (KP, Limundo i sl. domaći sajtovi) pojavi baterija za Leopard električni bicikl. Znači da prati net za mene? ;)

Дукеј, то може и на к/п, у подешавањима се наведе тачно шта вас занима и када се такав оглас постави добијете обавештење.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Da li veštačka inteligencija može da nas obavesti kad se nešto pojavi na oglasima? Npr. da kažem veštačkoj inteligenciji da me obavesti (mailom) ako se na oglasima (KP, Limundo i sl. domaći sajtovi) pojavi baterija za Leopard električni bicikl. Znači da prati net za mene? ;)
Obicni ovi modeli najcesci mislim da ne. Mozes to uraditi na samom sajtu kp.
Ukucas pojam u pretragu ,kliknes snimi pretragu ,odaberes da ti salje notifikacije na mail ili drugdje kad se pojavi novi artikal.
Aplikacija webalert , to moze raditi ili distill.io jos preciznije.

Nazad
Vrh