Chat 18

Kladim se da ne bi znao taj automat ni rasklopiti da ga očisti.Ne budi naivan.Sve su to marketinški trikovi.Onda si video da nema ni šlema za njegovu glavu.Misliš da se Nikolić odvojio od Šešelja a da Šešelj to nije smislio.Pa on je sve vreme služio da skine Vuka sa Miloševićeve grbače (Vuk je bio za labavu konfederaciju).
Da li vidiš marketinške trikove sada kod predsednika gde traži blokadere a ceo centar Niša blokiran.To je kao da se javiš na kraj časa u školi da odgovaraš a ništa učio nisi.
Da je tako kako si ti napisao u ovom postu bio bi osuđen kao ratni zločinac ali nije.

da šešelja smatram veoma ozbiljno iza njega ostaju mnogi leševi sećaš se izjave da srbi nisu vadili oči nego kada se sa mitraljezom tomson ustreli iz neposredne blizine od siline udara ispadaju oči samo pitanje kada se mitraljez koristi u borbi prsa u prsa . sećaš se šešeljevog marša kroz vokovar sa automatom oko vrata kada se desila ovčara ..ili8 nisam u pravu
То се зове хидро динамички ефекат и за то је у праву Томпсон користи метак калибра 45ацп или ти 11,43мм тежине зрна од 11-15грама брзине 280мс. Такво зрно са толиком почетном брзином ретко када има прострелну рану и својим обликом и тежином има велику зауставну моћ што резултира испадање очију из очних јабучица на жалост. Иначе Томпсон је измишљен за рововске борбе са каденцом од преко 100 метака у минути, направљен је после првог светског рата као замена за дугачке и неупотребљиве пушке од преко 2000мм са којима ниси мога у рову да бараташ. Тако да није ништа слагао за испадање очију и рововске борбе. Сад за убиства у Хртковцима је пропаганда био сам тамо неколико пута причао са људима и никада нико није споменуо та убијања. Шешељ је ту био у праву Срби који су протерани из Хрватске нека се замене имања са Хрватима из Хртковаца који нису хтели да живе у Србији и решен проблем, а да је неко протеран и убијен поткрепи чињенице именима тих људи.

Dobro smo mi i prosli devedesetih seselj hrvat proglasili ga za vojvodu, franko simstovic drugi covek drzavne bezbednosti isto hrvat itd skim smo mi srbovali sacuvaj boze

Nazad
Vrh