Chat 18

Ma ne sekirajte se, mi se tu (opet) ništa ne pitamo, biće što će biti.
Uživajmo u novim vremenima..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Полако људска врста је подложна учењу и лако се преобликује од млитаваца до звери. Док не почне под задњицом да им дими и гори, чим почне да пече лако ће се адаптирати за све ситуације. Наравно треба децу учити свему али их не треба малтретирати, полако и опуштено их заинтересовати и причати, причати и постепено их уводити у материју.

Fakat je da svaka sledeća generacija živi fizički lakše (suprotno predviđanju starijih da će pomreti od gladi). Kilaviji? Da, svakako. Kako ono ide - teška vremena stvaraju čvrste ljude, čvrsti ljudi stvaraju laka vremena, laka vremena stvaraju meke (kilave) ljude...
Ionako će uskoro roboti raditi umesto (za) nas, postaćemo kilavi, kilavi ljudi nisu ratoborni, što uopšte nije loše
Sve receno ispravno, samo bih dodao na kraju meki (kilavi) ljudi stvaraju teska vremena.
I taj krug se okrece.

Meni se baš smučio ovaj balkanski milje.
Gledam juče na granici, Evropa(eu) nas slika pri svakom prelasku, zaista izgleda primitivno i degutantno. Mislim da oni i ostatak 'civilizovanog' sveta bukvalno neznaju šta bi sa balkanom jer nismo kao države dorasli da živimo po nekim standardima ovog vremena i nemogu nas ni uvesti u neku zajednicu sve i da hoće.
Bukvalno ćemo ako ovako nastavimo ogreznuti do te mere u korupciju i anarhiju da nećemo biti uporedivi ni sa najmafijaškijim državama južne amerika.
Mislim da je to naš veći problem nego što smo usvojili zapadni komfor jer vidimo da je to vrlo prijatno a živimo po svom šumskom standardu.. malo licemerno, čini mi se..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Мени није јасно шта нас то вуче да трошимо паре у туђим земљама па још и непријатељским?
Да нас воле не би нас толико спречавали да идемо тамо.
Да имамо *уда ми бисмо требали истом мером да их сликамо и да им узимамо днк узорак.
Сво зло које се код нас одомаћило је управо производ западњачких махинација. Јер нисмо ми ишли по свету и поробљавали и уводили демоНкратију митраљезима и томахавцима. Ми нисмо уводили санкције и убијали тако народе. Ми нисмо имали робове. Ми нисмо крали туђа рудна богатства и отимали злато и дијаманте по Африкама... И ми нисмо отимали никоме територије и протеривали становништво...

А онда пуј пике не важи ништа... сви геноциди се забораве и сад живимо лепо са нашим фирмама које и даље отимају по сиромашним државама и можемо да живимо лепо од кока коле и баблгама и од кршева и електричних аутомбила... јер смо измислили глобално загревање и уводимо порез на ЦО2...
И онда се просеравају са уређеним друштвом где мигранти отимају и силују, где се истина сервира из једне кухиње и где нема другачијег мишљења.
И ми нисмо измислили да тржиште, односно понуда и потражња одређује цену нечега а нама гурају ограничења на извоз али нас и условљавају да морамо да увозимо и без потребе....

-------------------------------------------------------------------

И онда мало имућнији који су искористили овај патолошки систем који запад подржава или који су директно плаћени преко разноразних НВО организација па су се мало опарили имају проблем што морају да чекају по границама... Па нисмо ми увели правила њима него они нама али таквим људима смета народ како год да се понаша... Зато ја и пишем стално о аутошовинистима и осталим покондиреним тиквама...

Али ће радо да се одушевљавају разноразним западњачким црним петковима и ноћима вештица и лезибејкама и позадинцима и разнораним баханалијама и педофилијама... јер холивудска светла кад те осветле ти си занесен па ћеш и *упе дати да се мало издигнеш изнад ''крезубе неписмене руље'' која само зна за веру и Бога и све ради само да напакости богаташима....

Nazad
Vrh