Chat 18

Jel moze cuda praviti iko osim Boga ? Sta kaze jevanjdjelje?
Ево, амери не пуштају кишу Ираку четрес година... Ирану нешто мало мање... па кад су им ови полупали ''скаламерије'' пала киша... :)

Шта ти мислиш шта за тебе чудо?

Комунизам је толико узео маха и ушао у главе и у размишљање да ће проћи генерације и генерације да се људи очисте и отрезне од те пошасти.
Moram priznati da ni sam nisam (neki) vernik, ali ovo što je zoki napisao je tačno 100%.

Upravo je socijalizam,komunizam ,kakav je bio klasicna vjeta religija. Ne zapitkuj, ne trazi dokaze, budite jedinstveni,slozni ,ne pricaj svasta , slusaj koga su ti postavili....

Znaci ko ne veruje u necije price on je los covek,bas hriscanske reci

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nisi los covek nego se kaze da si gresan . Moras verovati i ne sumljuti . Mi smo ovce u oboru i slepo pratimo i slusamo naseg cuvara .
@vuxsd
Nisi pomislio da vladika ima pametan telefon i da je pogledao prognozu ? A da ti ne sumljas i ne postavljas sebi takva pitanja .
Samo cu ti reci ovo . Vera je jako bitna i postujem je . Ali sa ovakvim glavama u crkvi koji skrnave veru na svakom cosku mora se pricati . Moraju se procistiti i spustiti se na zemlju . A ti si dobri moj saucesnik u tom skravljenju i tesko ces se oprati kada stanes jednog dana pred Svevisnjim .

И рђава жица проводи струју... Шта ко ради и како ради - нека ради ако се не боји да неће Васкрснути.... Бог је свима дао слободу да раде како мисле.... ми ћемо се видети или нећемо у будућности... када дође Васкрсење...

Васкрсење је главни циљ Православног човека... то је оно чему тежимо... живот будућег века... а не у се, на се и пода се... Има много витештва у православљу... али је много лакше поклекнути...

Ja sam uvek za: svako svoj krst nosi. Ali samo svoj..
I jednog dana odgovara za svoje postupke. Nikako za tuđe..
Savetovati, upućivati nekog da bude 'bolji' čovek je zaludan posao.
Ljudi narav i karakter ne menjaju, ko je kakav rođen ostaje takav do kraja života.
Vaspitanje je nešto sasvim drugo, i ono je u stvari fasada. Vaspitan čovek često može biti lošeg karaktera i neko ko radi neispravne stvari a da ih nije ni svestan.

Наука каже 4-7 % су од рођења лоши по одређеним критеријумима.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Misliš li da se neki ljudi rode loši?
Da budem precizniji rode se sa nasleđenim lošim osobinama. Dovoljno sam star da sam uspeo sagledati dosta takvih pojava.
Zato se nekada, dok su bila izraženija dogovorna sklapanja brakova između porodica, znalo ko je za koga i nisu se 'mešale' da kažem nasleđene loše osobine, a dobre se čuvale kroz generacije.
Otkako omladina bira partnere za brak u kafićima, splavovima i drugim sumnjivim javnim mestima, imamo krize o kojima trenutno diskutujemo.
I čudimo se odakle su došle pojedine evidentno loše pojave.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh