Chat 18

Posto ovde ima strucnjaka iz svih oblasti, treba mi savet kako se resiti lasice.
Krade jaja, nalazim po basti. Razmisljao sam nekako da trujem ali mi je jazavicarka pustena u dvoristu
Da li ste 100% sigurni da je lasica ili kuna upitanju (Stavite neku jeftinu kameru koja gleda gnezda i sam kokošinjac) pa tek kada utvrdite glavnog krivca (🐕🦨🐀🦡🦅🦊) onda će te znati šta da radite.

Komsija preko baste je video par puta da izlazi. On mi i rekao. Kasnije sam povezao sa jajima po basti
Meni je obican avlijaner (mesanka pulina) resila problem ,pa ne znam sto ne bi i jazavicar. Zatekla je u kokosinjcu i udavila . Nasao sam je par metara dalje mrtvu . Inace u mom kraju je zovu belka zbog bele boje po grudima .

Znam da je tema i pitanje u vezi sankcija Rafineriji staro i to podosta ali ako može neko da mi pojasni da li su sankcije bile uvedene NISu ili Gazpromu i da li se MOLu prodaje NIS ili Gazprom??? Posto se u javnosti konstanto priča o NISu(manjinski vlasnik u % ?) koji do juče nije ni s postojao a znamo da većinski vlasnik su Rusi-Gasprom

Па пробало се са оним домаћином да откупи удео за 2 милијардице али не иде. Сад се та прича већ заборавила.
Мађарима рафинерија у панчеву без руске нафте ништа не значи. А нафта је под санкцијама, као. Ако нема јефтине нафте чему рад. Преко јанафа хрвати/американци држе славину. Углавном идемо даље, да се не спомиње брже се заборави.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh