Chat 18

Sta onda da kaze Feliks Baumgartner. Koji je skocio gotovo iz svemira sa 40 km visine i slobodnim padom probio zvucni zid??

Sta onda da kaze Feliks Baumgartner. Koji je skocio gotovo iz svemira sa 40 km visine i slobodnim padom probio zvucni zid??
Interesantno za taj pad je da je u prvom delu konstantno ubrzavao ( i probio zvučni zid ) a u donjim delovima atmosfere počeo da koči ( usporava ) zbog gustine vazduha .

Слуша ли неко извештавање на ртс-1? Ови су баш решили да иду до краја.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Слуша ли неко извештавање на ртс-1? Ови су баш решили да иду до краја.

kula i sevojno su im izgleda problem,ogromna izlaznost koju izgleda nisu ocekivali bas

junior i bata su u kuli

ogroman broj policije je poslat za kulu a ne bi se ni bata gnjavio da dolazi tamo,nesto je u planu-videcemo sta

Писао сам шта су добијали у црвенки и новој црвенки, тамо сам 2-3 пута недељно па сам и видео. Сивац је изгледа исто окренуо плочу.

Куљани су зајебано људи,овако мирни,тихи и о свом послу али кад се ти наљуте онда чувај лабрњу. Изузетне патриоте и часни људи прави они војвођански мештани рекао би човек кад их види да им је мрско да живе. Али све стигну полако на тенане када крену не одустају. Кула је увек била место отпора,кад су комуњаре браниле паљење бадњака они су знали у инат да запале на сваки ћошак улице и да пркосе систему. Сложни су када треба зубе и пркос да покажу.

Nazad
Vrh