Chat 18

Ево сад на ртс-1 конференција о погинулој девојци на филозофском факултету. Све прича, ништа не каже.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Лов траје откако су престали стални протести... падају један по један... а ми ћутимо... јер то су тамо нека деца... ћути нису наша... много смо пропали као народ...

Dali je to samo genetika plus blizina Planice plus rad dabome , ili je to porodica cvrste discipline i torture kao npr sto su bili Kostelici u Hr? Neznam ,mozda je i Djokovic odrastao pod torturom?

Poslednja izmena:
Koliko znam, nemaju neku turturu da bi ih roditelji terali u sport.
Ali su ozbiljni i traže od dece red.
Otac ima salon nameštaja, a majka uči u školi.
Dece je petoro, četvoro skaču, najmlađa nema interesa. Da bi ih ko terao, i ona bi morala.

To je poznata slika od nekih 15-17 godina nazad, kad je najstariji Peter počeo pobeđivat, a mali su hteli isto u taj sport.

prevc-otroci.jpg

Bio sam ispod skakaonice, i ono je strašno za skočit(i) / letet(i).
Nemoguće je naterati nekoga da skoči odozgo ako to ne želi..

Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bio sam ispod skakaonice, i ono je strašno za čkočit(i) / letet(i).
Nemoguće je naterati nekoga da skoči odozgo ako to ne želi..

Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk
takodje bio neke 2007 ili 2008

stigao do manje od pola onih tada drvenih stepenica sa desne strane skakaonice da se penjem gore i to je bilo to
ko misli da se ne boji visine,samo treba da ode tamo i spoznace pravu istinu

jezivo je kada se pogleda ka dole a mogu misliti kakav je pogled tek od gore sa vrha

Skoro da nema ničeg uporedivog sa tim kada se pusti sa vrha skakaonoice, ubrzava prema uzletištu 140 na sat i onda uzleće na let od 250+ metara..

Nazad
Vrh