Chat 18

,,И то што преузимате колективну кривицу, и то вам је америчка култура (virtue signaling); и то што ћутите и позивате на молитву - и то вам је оно што сте научили на америчкој мрежи од Амера (thoughts and prayers
🙏🏻
); и то што палите свеће по улици уместо у цркви и што одајете почаст на улици, и то вам је америчка култура (rest in peace dear angel); и то што ће се ускоро држати јавне комеморације преминулих где ће се причати о њиховим врлинама и детаљима из живота, и то вам је америчка култура; и све што гледамо на телевизији, од вести, филмова па до ријалитија, квизова и шоу програма, цео новији концепт, и то вам је стигло из Америке; и шопинг "молови" и Халовин и цео тај хајп је америчка култура; и та огледна школа за "елитну" децу, и то је амерички изум; и цео инцидент је америчка култура; и коментари деце на мрежама (који су свакако пола на енглеском), и то је америчка култура. И то што вам деца живе од и у друштвеним мрежама, и то вам је америчка култура. Ми смо американизована нација. Народ са хиљадугодишњом културом копира и преузима културу државе старе 200 година, која је највише убила туђе деце широм света, укључујући и српску. И то што ниједан министар није већ поднео оставку, и то је америчка култура. Немамо ми И од Истока. Ми смо мали Американци.

Матија Бећковић
I to kako je doticni vaspitao cerku i to je stiglo iz Amerike 🤣

I to kako je doticni vaspitao cerku i to je stiglo iz Amerike 🤣
То му је подметнуо трули запад.... :)

На децу можеш да утичеш, ако их волиш, тако што ћеш да им, док су у видокругу, утувиш обичаје и веровање... онда порасту и оду за идејом живота приказаног у холивудским филмовима... кад их живот опаучи неколико пута онда и она схвате да је то ''ђаволска причина'' па се врате извору....

Уколико у међувремену не постану другосрбијанци и добро се ухвате за еуро и државну сису... од те дроге нема скидања...

Ето и Мома то зна... чим напише нешто против русије одобре му неки ипард...
Ми што ''волимо'' русију више од државе, мајке и фамилије, ми радимо за џабе... :)

....... На силу се форсира западни начин живота који нама генерално не "лежи".

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Na silu ne biva ništa .
Sila može da reši jedan ili više problema jedno vreme ali na duže staze to ne pije vodu .
Zapadna filozofija i način života nam prijaju i to je sva istina

Како, шта је са онима што се буне против тога и указују на штап са шаргарепом? Само ово урадите и оно урадите... Слажем се са тим да је народ генерално крив, продаје се за то да данас буде сит а сутра, па сутра ће нам неко већ нешто дати.

Već neko vreme na tubety pratim serijal " Balkanac u Kini "
Iznenadio sam se koliko ju Kina napredovala u svakom pogledu .
Izgleda da su i oni podlegli zapadnom shvatanju života i društva ili možda grešim ?

Па ако тако гледамо, и ми смо напредовали последњих 30 година? Не можемо да одржавамо што је направљено у последњих 50 година, а правимо ново, кућа, стан, пут.
Онда нам је добро.

Nazad
Vrh