Jesam i sad sam za to.Zar se nisi ti zalagao za neko slicno resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam i sad sam za to.Zar se nisi ti zalagao za neko slicno resenje.
Sto je kosa kod gostiju vise bijele boje to vece budale." Nije nikakav zapad rasturio Jugoslaviju "
![]()
8.088 Aufrufe · 153 Reaktionen | SurcinPress on Reels
www.facebook.com
Plus brkovi, pogotovo pukovnici JNA i KOS - a.Sto je kosa kod gostiju vise bijele boje to vece budale.
Mali su već popušili.Ciljna grupa su sada veći.Ako to sprovedu,šta bi ti recimo u tom slučaju uradio.Cena stoke bi sigurno otišla u nebesa.A cilj im je uništenje poljoprivrede.
vrlo stručno kombaj bere sojuVeoma zanimljiva ideja, misliš ono kao poljoprivreda bude uništena i niko se u Srbiji više ne bavi poljoprivredom.
Ovih dana radim sa arheolozima na jednom iskopavanju, pa sam po ceo dan u ataru, iskreno toliko je traktora i toliko se radi, deluje kao da niko nije obavestio te ljude da sledi propast. Mada nisu samo traktori na njivana, ima i kombajna koji beru soju.
vrlo stručno kombaj bere soju
Nije ni Rim izgrađen za jedan dan.Dobro pogrešio sam, kombajni zapravo sade soju. Poenta poruke je bila da ima ljudi koji još uvek rade na njivama, umesto da propadnu.
Kako mislis da bi vise stoke na trzistu dovelo do skoka cene te stoke??Mali su već popušili.Ciljna grupa su sada veći.Ako to sprovedu,šta bi ti recimo u tom slučaju uradio.Cena stoke bi sigurno otišla u nebesa.A cilj im je uništenje poljoprivrede.
A ti mislis da ne propada polako al sigurno.Dobro, da li neko zna datum kada će da propadnu svi poljoprivrednici u Srbiji, ono kao propadnu i više se ne bave poljoprivredom.
Nekako vidim da će se ovde u ovoj temi 2338 godine pisati o tome kako sledi propast poljoprivrede.
Mnogo je ironije u tvojim postovima.Normalno da će biti ko će se baviti poljoprivredom.Neka ti o propasti poljoprivrede govore oni čija se slamarica ispraznila.Ne zasniva se sledeća proizvodnja na osnovu zarade iz ove sezone.Ne znam da li ti to nešto govori.ili si odgovorio zato što sam ja napisao taj post pa ostao živ.Dobro, da li neko zna datum kada će da propadnu svi poljoprivrednici u Srbiji, ono kao propadnu i više se ne bave poljoprivredom.
Nekako vidim da će se ovde u ovoj temi 2338 godine pisati o tome kako sledi propast poljoprivrede.