Chat 17

Opcija Obnovi na vaš eID nalog (eUprava) će vam biti dostupna 30 dana pred istek vaših parametara koje koristite za ConsentID aplikaciju.

Parametri su aktivni 3 godine.

Poslednja izmena:
Da li postoji neka firma u južnobačkom okrugu da prikuplja ambalažu od pesticida? Isto me interesuje i za iskorišćeno motorno ulje?

Ja sam kod ćaleta menjao pošto sam zaboravio šifru za stari. Mada je već imao mogućnost preko LK. Još sam pomislio da sam zeznu nešto pa ću morati ponovo parametre iz pošte itd. Ali ne, bilo je sve OK. Znači bio je prvo samo na LK, pa sam ja ubacio da može i consent ID pa sam menjao šifru.

A što stiže to? I kako misli da si napravio kopiju?
Imas tamo da ti napravi kopiju i onda samom sebi posaljem na mail, onda ako ti se desi da ti crkne tel pa nabavis drugi otvoris mail i instalir aplikaciju i sa tom kopijom otvoris consentid. Nemoras u postu po nove parametre

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Sad sam pokušao da obnovim consent id. Izbacuje grešku "neispravni kredincijali"? Id je dobar i registracioni kod. Nije tražio mejl ili lozinku, samo kod.
Pokušam da skeniram QR sa papira iz pošte, sačuvao sam ga, i kaže nije dozvoljeno dodavanje novog consent id. Ne sečam se da sam menjao parametre ili telefon pa šta bi treće moglo biti?

Poslednja izmena:
Nešto još čačkam po tel. I kaže mi da google play usluge više nije kompatibilno sa mojim telefonom? Tel. je ažuriran i radi ali ne mogu da učitam iz mejla bekap consent id. Tako dođoh do saznanja za usluge a kad je nađoh u menadžeru aplikacija nije onemogućena. Nemam opciju ažuriranja.

Nazad
Vrh