Chat 17

Оће викендаши да ме поједу а ја сечице и сам сец🤣Он јебе маму из дворишта ја одавде зови Мтс😂а било је свега нећу да се фалим имам добар гард мали низак ко сунђер Боб🤣Стварно су смрадови ти монтери...
Samo seci . Pravi patriota ce to raditi da bi naterao bagru da odrade stvari po propisima 👍

Nije on sigurno nista po tom pitanju odlucio . Znao je sigurno ali nije se on nista pitao . Ne bi bilo onih spotova na pinku da su nasi presecali . Banjsku je verovatno organizovao ali je neko od mudonja iz Beograda dojavio stranim sluzbama i akcija je propala .

Kako zamisljas da bez naseg tuzioca koji ne moze na KiM da se istraga pokrene ? Pre tog ubistva svi nasi iz pravosudja su se zakleli na Ustav Kosova pa nisu mogli raditi taj slucaj . Na KiM od nadleznosti ostalo je jos samo zdravstvo i skolstvo .

Pa on nije uhvacen . Slobodan je kao ptica na grani a ocito ne znas procedure pravosudju . Da bi sudija sudio i da bi sudjenje bilo pokrenuto potreban ti je tuzilac . Taj tuzilac mora da ispita mesto zlocina i sve ostale stvari i da podnesi tuzbu . Tek kasnije stupa sudjenje .

Па ухапсили су онога албанца пре коју недељу на граничном прелазу. И сад стигла пресуда.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Пре две године сам писао да ће наћи начин и нас да повежу са светским хаосом и да би ваљало да нас неки светски сукоб заобиђе у потпуности. Почело са украјином/русијом и сад израел и остатак света.
Нисмо ми никакви мега произвођачи и продавци оружја, али се будала хвали са глупостима и стварима које могу свима живот да закомпликују. Као да нам је досадно у свакодневном животу.

Пре две године сам писао да ће наћи начин и нас да повежу са светским хаосом и да би ваљало да нас неки светски сукоб заобиђе у потпуности. Почело са украјином/русијом и сад израел и остатак света.
Нисмо ми никакви мега произвођачи и продавци оружја, али се будала хвали са глупостима и стварима које могу свима живот да закомпликују. Као да нам је досадно у свакодневном животу.

Sta panicis, rusi ce vas braniti.

Само нека се лупају, а наше нека овај пут буде да их снабдијевамо.
Нико од њих нам није пријатељ, и једни и други су нам нанијели много зла.

А ако у Ирану претекне која ракета па се одлуче да гађају Србију, има источно од Урошевца велика касарна, тешко је промашити.

Putin bi pomogao Iranu ,ipak su im duzni , al da je napao neko drugi , tipa Azerjbedzan, Gruzija ,Turkmenistan , i tako , a kad je u pitanju Izrael ..., jbg , moze moralna podrska i osuda , sta su ocekivali. Da se njemu iz Ukrajine izvuci ,taman posla da se cacka sa Izraelom.

Nazad
Vrh