cika_jova
Član
nemoguće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce ali da ima drzave zaglabili bi robiju zato sto se svaki dinar koji da drzava se mora preko racuna opravdati . Nisu to neke ogromne pare . Mislim nesto preko 100.000 e se dobija . Ali ajde ti napravi stranku ili pokret i pronaj da skupis 10.000 potpisa potrebnih za izlazak na izbore .Imam osećaj da je jedan broj tih stranaka, ovih malih osnovanih pre mesec dana, tu samo da bi uzeli ove pare namenjene iz budžeta za kampanju.
Dobiješ od Vučka što ti fali do 3%.Razmišljao sam i na tu temu. Dobijem te pare, kupim novi JD traktor i sa jednom fakturom opravdam sve dobijene pare.
Obrazloženje: stranka u svom imenu ima pojam "poljoprivreda" i sa traktorom se obilaze mesta i gradovi u predizbornoj kampanji sa gorivom po 179 dinara na agro karticu. Osvojim 0,001% biračkog tela i više sreće u novom ci(r)klusu.
Civilnih jeste malo , takav je rat ,specefican . Bilo bi puno vise da nisu Ukrajinci dobili napredne pvo oruzje . Evo danas je bio jaci raketni napad na Kijev i bukvalno skoro sve rakete su presretnute pa je ipak bilo par zrtava . Zato su zrtve vojnika ogromne , pogotovo na Ruskoj strani . Samo sto to njega ne tangira mnogo , samo se popunjava . Cest slucaj je da se mrtvi ni ne kupe . Danas izmedju ostalog ponovni snimak dronom nakon par dana nisu pokupljeni mrtvi vojjici , gomila , u krugu od par stotina metara brojao sam al odusto . 50 do 100 jadnika u par stotina metar kod Advivke . Kako se uspijeva prokriti toliki broj zrtava nije mi jasnotrtmrt
ne preteruj
Čak ni po zvaničnim ukrajnskim podacima broj civilnih žrtava sa ovakvim intezitetom borbi i za skoro dve godine je mizeran.
Prvo sta hoces da mjeris. Ove kineske jeftinije imaju jedan sensor koji je na sredini i vecinom nemaju problema da mjere do 150kg , platforma je relativno mala zbog jednog sensora.Људи, има ли неко искуства са оним електронским вагама које мере 200-300-400 кила, оне што имају платформу, некакву цев која из ње иде навише, на чијем крају је кутија са дисплејем и којекаквим дугмадима? Постоје ту неке батерије, пуњачи или како већ ради сва та електроника у ваги. Из праксе вас који имате искуства са њима, шта би требао да гледам да таква вага има, а шта да избегавам?
Pre svega ti ne smes da citas i da gledas takve informacije, sve su to lazi koje servira zapadCivilnih jeste malo , takav je rat ,specefican . Bilo bi puno vise da nisu Ukrajinci dobili napredne pvo oruzje . Evo danas je bio jaci raketni napad na Kijev i bukvalno skoro sve rakete su presretnute pa je ipak bilo par zrtava . Zato su zrtve vojnika ogromne , pogotovo na Ruskoj strani . Samo sto to njega ne tangira mnogo , samo se popunjava . Cest slucaj je da se mrtvi ni ne kupe . Danas izmedju ostalog ponovni snimak dronom nakon par dana nisu pokupljeni mrtvi vojjici , gomila , u krugu od par stotina metara brojao sam al odusto . 50 do 100 jadnika u par stotina metar kod Advivke . Kako se uspijeva prokriti toliki broj zrtava nije mi jasno