Nešto kao Žikina dinastija.Ja ipak mislim da je u pitanju težak pacijent koji je umislio da je doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto kao Žikina dinastija.Ja ipak mislim da je u pitanju težak pacijent koji je umislio da je doktor.
U mom selu i u okolnim selima najbolje stojeći poljoprivrednici imaju 8 razreda škole. (Neki ni to ) . A mogu komotno da pitaju kolko sve ovo košta ja sve ovo uzimam . Znaći da su uspeli i znali kad šta treba i gde treba da se ulaže i postigli sve šta imaju sad. Njima ne treba ni švajcarska ni Amerika. Ovde su uspeli i napominjem bez škole nekoliko kolena unazad.Tek sad njihova deca idu na fakultete ,videćemo dal će nastaviti ili ne poljoprivredu.
kapital ide porodicnoMoze, moze ..nije samo rad u pitanju , a gdje je kapital?
postoji i takvih budala iskrenoZnaci nemoze biti farmer ko god hoce , kako kazes. Ako uzme kredit ,ili ima pare svejedno , kamata se zna , i treba da kupi zemlju , stale , mehanizaciju ,... ili ako uzima sve u zakup ili placa , vidjecemo dokle ce
Znaci nemoze ko god hoce
Nelupetij ni ti,vecina nas na ovom forumu nije nista prodala vec je stekla vise od prethodnih generacija.Evo ja jos nista nisam nasledio,a bogami nisam ni odustao od ovog posla.Taj dan kad poljoprivrednik sve proda i ode u firmu,upropastio je i decu i sva kolena unazad koja su mu to ostavila!kapital ide porodicno
stric,ujak,tetak,baba,tetka od nekog se preuzelo da se nastavi posao
i sutra bilo ko da odustane od posla(poljkoprivrede) proda sve kupi stan i teraj u firmu
onaj sto je u firmi i ima posao,kad ga nema-ko mis bez kuce
u ovoj recenici se slazemoNelupetij ni ti,vecina nas na ovom forumu nije nista prodala vec je stekla vise od prethodnih generacija.Evo ja jos nista nisam nasledio,a bogami nisam ni odustao od ovog posla.Taj dan kad poljoprivrednik sve proda i ode u firmu,upropastio je i decu i sva kolena unazad koja su mu to ostavila!
Ko se od zemlje obogatio voleo bih da vidim. Ljudi generacijama rade pa gde su tu su a neko za 10, 15 godina stekne više od njih a ništa bolje ne radi od njih.Nelupetij ni ti,vecina nas na ovom forumu nije nista prodala vec je stekla vise od prethodnih generacija.Evo ja jos nista nisam nasledio,a bogami nisam ni odustao od ovog posla.Taj dan kad poljoprivrednik sve proda i ode u firmu,upropastio je i decu i sva kolena unazad koja su mu to ostavila!
Tako je , bio je i veoma primećen kao poznavalac....... na temi o malinama ..................................
Inače hranim samo pametne trolove! Ne podnosim glupave koji su umislili da su dobri, a nisu ni za K.
Naš Dr. Cattle je jedan od boljih na koje sam naišao!
Nisam ga gledao,ni prvi ni drugi deo.Kakav je film u odnosu na romane?Kad sam bio klinac procitao sam sve od Herberta i uzivao u njegovim svetovima.Sladje mi je bilo nego film ( Dine 2 ) da gledam .
Kao uvod samo da oprostim oko čega se vrtelo :
AminАман људи, где се искључујете!?
Налети још један у низу са его трипом и ви не нађете ништа друго него да водите дискусију са њим.
Veliki sam fan S.F žanra , po toj nekoj inerciji sam odgledao Dine iz 1984 i takodjer ostao razočaran . Iz tog razloga ne gledah Dine 1Nisam ga gledao,ni prvi ni drugi deo.Kakav je film u odnosu na romane?Kad sam bio klinac procitao sam sve od Herberta i uzivao u njegovim svetovima.
Onaj prvi pokusaj iz osamdesetih me je razocarao,pa nisam ni sad gledao