emigrant
Član
A još radim i posle posla a i vikendom.Ti kega ko zirafa pases u Sremu a noge u Macvi i jos imas platu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A još radim i posle posla a i vikendom.Ti kega ko zirafa pases u Sremu a noge u Macvi i jos imas platu.
Kakav je to ekstruder da moze u vrece puniti, ako na izlazu nema min 130C zagrijanu masu , to nije ekstrudirana soja.A moram i da im uradim ovu mokru soju.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ако је по мени, хобисти. Тај сам па да изнесем математиу: 150 дана х 3х (у просеку) = 450 сати. Чекај, не скачи, образлажем: одем у мој воћњак и обиђем свако стабло да мало продиванимо; кад ме заболи врат од гледања плаватнила спустим главу па гледам зеленило. Шетам међ' воћем као по парку пуном лепих девојака (и призивам успомене) а срце ми пуно. Њива ми је далеко (37 км. ) па тамо ретко одем иначе би и ту шетао кроз кукуруз или газио луцерку ил' пшеницу.Nego mene bi zanimalo ko više provede vremena na njivi-profesionalci ili hobisti.Po ovom već iznešenom izgleda profesionalci.
Nije to iz ekstrudera,ovo je kosa mešaona,otvorena u koju ide soja iz ekstrudera da se hladi.Kakav je to ekstruder da moze u vrece puniti, ako na izlazu nema min 130C zagrijanu masu , to nije ekstrudirana soja.
Nisi jos izneo tacnu definiciju hobi i profi poljoprivrednik?Po meni hobista provede vise vremena po kj na godisnjem nivou jer hobista SVE radi samPa o tome se i vodila polemika a ulaganja i zarada je drugi pojam.
Ko misli da je recimo NA / njega navodim jer je on izneo istinu koju mnogi neće priznati/ lako i da radi zemlju i u firmu,neka proba.Nego mene bi zanimalo ko više provede vremena na njivi-profesionalci ili hobisti.Po ovom već iznešenom izgleda profesionalci.Neka moderatori prebace u drugu temu ako je potrebno.
Nama u Banatu je mala cena i da je 70 din a nekima koji se neće javiti i koji imaju roda i kada je sušna godina....
Daj molim te objasni ovu drugu recenicu.Nisi jos izneo tacnu definiciju hobi i profi poljoprivrednik?Po meni hobista provede vise vremena po kj na godisnjem nivou jer hobista SVE radi sam
Ne znači.Pročitaj malo pažljivije.Ali naravno,zaboravio sam da bi morao i da ima najmanje 5 godina iskustva da bi stekao prava.Za tih 5 godina bi morao plačati PIO.sto zoki znaci ukidanje svih malih,vecinom srednjih i ostajanje samo velikih i pojacanje ovih koji su vec tajFuni jer ce jedini oni opstati
vrlo lose
To sam napisao samo moje mišljenje a do toga neće doći jer takvih ima malo a i vlast razmišlja o uništenju a ne o poboljšanju.Zar mislis da ce oni davati subvencije ako jednog dana(nadam se nece uskoro) donesu takav zakon profesionalcu i kao sto sada daju svima??? Mnogo si naivan ako tako razmisljas
To sto ti navodis mogu i sada da urade vrlo lako bez uvoda nekog novog zakona
Разни су сценарији могући. Нпр.: што каже Зоки уништиће мале (ми матори помремо а млађи ће да се баве сеоским туризмом и производњом на окућницама за те потребе и одатле ће вући субвенције) а велики ће добити "условне субвенције". Рецимо: "даћу ти 10мил.€ ал' ћеш за странку да уплатиш 2мил. а мени 100к. Ако хоћеш да успоримо увоз онда ти је доста 5мил. ...Zar mislis da ce oni davati subvencije ako jednog dana(nadam se nece uskoro) donesu takav zakon profesionalcu i kao sto sada daju svima???
pa to ide vec 5 godina minimalaTo vec sada funkcionise