Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E lepo, ja idem više turistički. Nosim forumaški kačket (ako ne zaboravim) pa se možemo upoznati.

Da li moze neko da mi napise kada pocinje ta licitacija i gde ce biti odrzana, mislim ulicu?

Bila akcija za majce i kačkete davno prošlo vreme.

---------- Poruka napisana u 14:54 ---------- Prethodna poruka je at 14:54 ----------

Da li moze neko da mi napise kada pocinje ta licitacija i gde ce biti odrzana, mislim ulicu?

Počinje u 10h, neznam ulicu ali mislim da to nije problem.

mims . voleo bih da se upoznamo kad dodje iz pravca zr zadnja ulica desno sa leve strane ce biti od glavnog puta je je nekih 500m vidimo se sutra, farmer 2 pocinje razglerdanje mehanizacije od 08h do 10h pa posle pocinje a ujedno sam ti obijasnio de se nalazi licitacija:ppozdrav:

Hvala na detaljnom objasnjenju :ppozdrav: mozda cu i dolaziti, al samo da razgledam, licitacija je (uglavnom) postala jako glupo mesto da se nesto kupi

Hvala na detaljnom objasnjenju :ppozdrav: mozda cu i dolaziti, al samo da razgledam, licitacija je (uglavnom) postala jako glupo mesto da se nesto kupi
nije samo to nego jukomomercija radi licitacije sve u ovoj drzavi i cudi me kako jos obstanu rus 82.1 pocetna 500.000.00 koji nije u vozno stanje samo ne znam ko ce da kupi vidimo se ujutro

Ja sam trebao ujutro da idem u Hajdučicu da uzmem jednu od onih Sigmi ali sam se nešto razboleo i nisam u stanju da vozim čak tamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh