Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dobro jutro i sa moje strane!!!!!! e sad da vam nebude dosadno imam jedno pitanjce, da li na sliku gde je manastir ostrog i vasilije moze da se stavi i logo neke firme, pitam jer to planiram da uradim poklon a nezelim da uvredim sa njime ako bi taj logo skrnavio tu sliku, logo stavljam jer koleginoj firmi je 12 maja (vasilije ostroski) slava!!!!
To mi je jedino palo na pamet sta bi ga bar malo obradovalo, iskreno ima sve covek al nemogu vec kad me je zvao u posetu da mu idem sa lokovacom u ruci a tu kombinaciju svetinje i logoa firme sam video na netu al ipak vi ste ovde dosta iskusniji pa pitam da nije mozda skrnavljenje svetinje, da se ne uvredi!!!!
Dobro jutro.
Cobanine,kupi su sliku Ostroga ako vec hoces,ima raznih varijeteta na njega.Ruzno,glupo,i sto kaze Dule neukusno je stavljati logo firme na njega,jer ispada da je u vlasnistvu firme,ako kapiras sta hocu da kazem.
Razumem, zato i pitam jer nezelim da uvredim poklonom. ideja mi je pala jer me non stop davi sa firmom, kad mu je slava zove popa na posvetu.... pa sam mislio taku neku sliku da odradim. Al bice zadovoljan sa izuvacom....