Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili ako ima ko bolju ideju .. slusam svega mi je dosta . imam i volje a i vremena ... pozz. .ma nema ga nigde , ocekivao robiju , samo da g navatam ., / ja cu da mu sudim a meni dolazili da oduzimaju imovinu ,,e pa nece moci ,, tek tako da se zezaju ...

Dobro Vam jutro. Meni bas i nije pocelo dobro, procurio bojler. Najverovatnije grejac ili nosac (stopa) grejaca. Kazan je prohromski. Tek da covek nije miran, da imam nekoga posla.

Ma necu ja da se petljam sa tim, iako znam da to uradim. Zvacu majstora (drugar), a ja cu jos malo u radnju. Nisam blesav pa da se ponovo osurim pa da mozes da me zezas.:haha:

Za to pevanje zorom mogao bi malo da dobije :haha:. Ubise me od komsije petlovi. Ima jedno 4-5 cverglana i pocnu od pola pet da se deru ::samo bes:: a uopste nema kokica. Zivi sam kao pustinjak, i razgovara sa njima. Budala.

Dobro Vam jutro. Meni bas i nije pocelo dobro, procurio bojler. Najverovatnije grejac ili nosac (stopa) grejaca. Kazan je prohromski. Tek da covek nije miran, da imam nekoga posla.
posstavi i grejac za prohromske bojlere .. imaju jednu sondu koja se prilikom elektolize ona jede i traje jedno 5god . ako stavis obican grejac . ima da ode za 6 meseci .. obavezno grejac da ima tj . stopa ima sraf za tu sondu , ali kada kupujes dobijas sve u kompletu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh