Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i od mene!!
Ukrali mi kamionce preksinoc , juce ceo dan izgubila u policiji, kazu ove nedelje se kradu tojotina vozila:zli:... mamu i hostaplersku.. a pre toga bili u jednoj kupovini i sve ostalo u njemu, pa ajd jos nesto da dokupimo.. imaju hranu za 7 dana i pola rezervoara. znaci poludela sam...inace bio je parkiran ispred zgarde premijera, pandura kolko hoces, nesto malo jace od pola sata se zadrzali u kupovini, a kad se vratili.. djoka parkadzija!!

Pozdrav svima imam jedno obaveštenje, u četvrtak 20.9. u Irigu biće održan koncert YU Grupe sa početkom u 21.00 h, u petak 21.9. koncert Crvene Jabuke od 22.00 h i u subotu koncert Bajage i Instruktora početak u 21.00 h.Koncerti se odrzavaju u okviru kulturno-turističke manifestacije "Pudarski dani" (pudar - čuvar vinograda).Ko je slobodan neka navrati da sluša dobru muziku i na degustaciju dobrih fruškogorskih vina :ppozdrav:

Pozdrav svima imam jedno obaveštenje, u četvrtak 20.9. u Irigu biće održan koncert YU Grupe sa početkom u 21.00 h, u petak 21.9. koncert Crvene Jabuke od 22.00 h i u subotu koncert Bajage i Instruktora početak u 21.00 h.Koncerti se odrzavaju u okviru kulturno-turističke manifestacije "Pudarski dani" (pudar - čuvar vinograda).Ko je slobodan neka navrati da sluša dobru muziku i na degustaciju dobrih fruškogorskih vina :ppozdrav:

Vrlo verovatno dolazim u četvrtak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh