Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas izlazi kombajn na ladnu njivu. Veruj mi da sam tu psenicu video koliko i ti. Sve odradio jedan drugar i kum. Nece prikolicu sa psenicom provuci ni kraj kuce da je bar vidim u prikolici. Molio sam ih da mi bar ostave jedno10-15 kg za pecanje. Valjda ce.

Zdravo narode, oterao je pajtas da preda psenicu, kaze na tel. nije bog zna sta ali bice. Ostavio mi desetak kila za pecanje. Ta zemlja je na mojoj muci samo da ne bi bila u parlogu. Zenini roditelji su to teskom mukom kupili a ako je zaparlozim treba nekada otici i na groblje i pogledati u spomenik. U arendu ako dam, znate vec kako to ide. Bila je u arendi jedno vreme i nikada vise.:ppozdrav:

Ma samo nek dodje neko da mu je prodam u Srbiju i odma se selim u Vojvodinu.Ako se moj deda mucio jer nije imao boljih uslova , zasto bi se i ja mucio kao i on. Nema to veze dali je dedovina ili je njiva kupljena,bitno je da ona radja.

A ja mislio da slika vredi hiljadu reči. Pa hajde ovako: "Vo imja Oca...!"

Nema problema, Gospodine @Duško58! Bitno da je poruka prenesena. :)

Mozda me vi ne razumete ali nije ni bitno. Evo jedan primer, ovi sto zavrsavaju skole oni ne ostaju na selo da cuvaju dedovinu . Oni odlaze u grad jer tamo imaju poso, a vec njihova deca nikada se vise nece vratiti na selo. Ista je situacija i sa onima sto su otisli u inostranstvo. Ja dolazim iz takvog kraja , gde odredjeni procenat zivi i radi preko grane .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh