Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se izvinjavam gospodji, a i vama gospodine panostib. Nisam znao izvinite jos jednom.

Meni nije potrebno, ali gospodji sigurno jeste jer nemamo mnogo žena na forumu i onda ih još pogrešno i oslovimo.

Poslednja izmena:
Secerna trska, videla sam citave plantaze u Svazilendu, slikacu sledei put kad idem tamo pa cete videti. Ja mislim na ono rastinje u drugom planu zeleno visoko, ne na ono u prvom planu slike.Neka se dragan82 izjasni konkretno.Secerna trska rasti u visinu do 3 metra.
A gospodinu ne zameram sto mi se obratio u muskom rodu.

Hocu.ali da angazujem decu za taj poduhvat, jer sam ja glupa za to... Nije to narod to su crnci!!
Trebaju mi neke informacije o Somboru,jel bi mogao Goran IHC da mi pomogne!?

Jeste biljka iz drugog plana , jer u prvom planu je psenica.
I ja bi zeleo ako biste mogli da nam malo slikate tamo kod vas, da svi mi vidimo ovde kako je u Afriku i u tu zemlju gde vi zivite. Unapred vam hvala gospodjo.

Potrudicu se u toku sledece nedelje da postavim slike grada i okeana, to imam na mom meilu, pokusacu da prebacim na forum.

To je prijatelju secerna trska, nije trava!
Ma kakva crna šećerna trska u Švajcarskoj!!!
To je stočni sirak(sudanska trava) i koristi se za silažu može dati jako puno zelene mase u godini.Imaš mislim i na forumu tu temu.
proveri i temu "proizvodnja zelene mase za dobijanje energije" (ili tako nekako) tamo je pisano o tome a imaš i na hr forumu opširnije o tome.

Ma kakva crna šećerna trska u Švajcarskoj!!!
To je stočni sirak(sudanska trava) i koristi se za silažu može dati jako puno zelene mase u godini.Imaš mislim i na forumu tu temu.
proveri i temu "proizvodnja zelene mase za dobijanje energije" (ili tako nekako) tamo je pisano o tome a imaš i na hr forumu opširnije o tome.
A ko kaze da je ono slika iz Svajcarske!?

Je ste , to je slikano u blizini Geneve. I svake godine u blizini Zeneve vidjam njive sa ovom biljkom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh