Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako su se smanjila samo na Internetu probaj dok gledaš Firefox da držiš pristisnut taster Ctrl i pritiskaš +. Ako preteraš probaj da opet držiš Ctrl i istovremeno pritiskaš -

Dobro jutro...
[h=6]СРЕЋНА СЛАВА БРАЋО СРБИ КОЈЕ ГОД ПОЛИТИЧКЕ ОПЦИЈЕ БИЛИ!ДА ПРОСЛАВИМО У ЗДРАВЉУ И ВЕСЕЉУ ДАНАС,А И ЈОШ МНОГО,МНОГО ГОДИНА У СЛОЗИ И ЉУБАВИ! :ppozdrav:[/h]

Srecna slava svima, i mi danas slavimo slavu ovde na kraj sveta, slavski kolac se pece pa cemo u crkvu u 9.:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 06:54 ---------- Prethodna poruka je at 06:52 ----------

Grujice u zdravlju i veselju da provedete danasnji dan da imate sve sto pozelite i sacuvate sve sto imate!!!:ppozdrav:

Svima koji slave DJURDJEV DAN (Sv.Veliko mucenika Georgija)zelim sretnu slavu i da je provedu u zdravlju i veselju.ZIVI BILI.:ppozdrav:

Jesu izbori, ali ne verujem da ce ista da se promeni, opet ce Tadic da se udruzi sa vec poznatim likovima i pobedice, videcete... Toma je zeznuo stvar kad je osnovao svoju stranku i pocepao radikale, a oni sto sad imaju 5 posto glasova gospodin tadic ce im lepo platiti da dodju uz njega i jadna nasa Srbijo opet isto... samo sto sad nemaju vise sta da prodaju, jedino da pocnu zive ljude da daju za male pare...
To udruzivanje treba da se zabrani, udruzite se u koaliciju ali pre izbora a ne onda kad se vidi koliko kome fali, sve je namestaljka i bacene pare za izborne kampanje.... ali. to je Srbija!!!

Ljudi ima li nekih nezvanicnih rezultata sa izbora, kolko sam procitala u Beogradu los odziv , manje od 50 posto!?

Dobro veče , Svima koji slave SRETNA SLAVA .Pa sad da vidimo dali je Sveti Đorđe ubio aždaju:osmeh: A da ako niste znali On je jedini svetac naslikan sa svojom taštom:osmeh::ppozdrav:

Svima lijep pozdrav.
Onima kojima je Slava,neka je lijepo provedu i neka je sretna.
Oni koji prate izborne rezultate,neka njihovi favoriti pobijede.

Meni ne zamjerite,ova mi pjesma posebno draga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh