Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko od vas ima broj telefona od kancelarije za te stvari oko gazdinstva u upravi za trezor u novom sadu? Negde sam zagubio broj, a treba da zovem da vidim koga zajebavaju jos mi se za bonove niko ne javlja sramota jedna, lopovi ... Ajd ako neko ima, ne mogu da stignem da odem licno da im ocitam ..

Dobrojtro,narode...

---------- Poruka napisana u 07:17 ---------- Prethodna poruka je at 07:13 ----------

Da li neko od vas ima broj telefona od kancelarije za te stvari oko gazdinstva u upravi za trezor u novom sadu? Negde sam zagubio broj, a treba da zovem da vidim koga zajebavaju jos mi se za bonove niko ne javlja sramota jedna, lopovi ... Ajd ako neko ima, ne mogu da stignem da odem licno da im ocitam ..

FILIJALA NOVI SAD
Adresa: 21000 Novi Sad, Modene br. 2

Direktor
Nikica Žica
021/ 520-664
[email]novisad@trezor.gov.rs
[/EMAIL]

Danas citam u svajcarske novine o kradji umetnickih slika iz muzeja kod Ciriha. Nasa policija je odlicno odradio poso , ali su u toj akciji ucestvovali i svajcarci. Tacnije oni su 9tog Aprila poslali svog coveka sa torbom novca 2.8miliona evra. A nasi policajci sa te pare su namamili lopove i posle su ih uhvatili. Tacnije ni nasi ne pisu u novinama tacno kako se odvila ta situacija , a ni svajcarci . Jutros slusam na jutarnji program da nasa policija je uhvatila svu cetvoricu lopova i nasli deo novca sto im oni dali za sliku , ali fali 1 milion , dok svajcarci ne pisu o ta 2.8miliona, i koli su im nasi vratili uz slike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh