Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro.
Kod mene konačno kiša.
Juče bilo -5 trešnje nastradale, kao i sve što je bilo procvjetalo, e sada da li su višnje i ako još nisu procvjetale ali su bile dobro krenule ne znam.

Dobro jutro.
Kod mene konačno kiša.
Juče bilo -5 trešnje nastradale, kao i sve što je bilo procvjetalo, e sada da li su višnje i ako još nisu procvjetale ali su bile dobro krenule ne znam.

Neško prijatelju, već dva dana se sikiraš, gledam, kao da sam tu! Trešnje ćeš tek sutra znati da li su izmrzle, a za višnje ne brini, ako se nisu otvorile, ako nisu cvetale. Nakrivi kapu, i kod nas je bio u stepen isti minus, dobro je prošlo, za sada! Ne verujem da je nešto stradalo, eno kajsija koje prve cvetaju, odlično izgleda cvet

Svaka cast kurirskoj sluzbi, zvao me vozac ja bio na njivi i objasnio mu gde da dođe,

2lx6qkn.jpg

Naš partizan ko barselona,em mu se sviraju penali ko njoj em će izgleda da pobedi sa 3 prema 1

---------- Poruka napisana u 20:21 ---------- Prethodna poruka je at 20:17 ----------

e jebiga bolji smo od barselone dade vukić go za 4 prema 1

Naš partizan ko barselona,em mu se sviraju penali ko njoj em će izgleda da pobedi sa 3 prema 1

---------- Poruka napisana u 20:21 ---------- Prethodna poruka je at 20:17 ----------

e jebiga bolji smo od barselone dade vukić go za 4 prema 1

E jbg ja zaboravio da ima na "areni" tv prenos.

Duško dosta si propustio iz dvojke u keca promašaj saše ilića sa dva metra(prazan go) dva crvena vojvodini penal za partizan dve stative vatre na terenu koliko oćeš.Sve u svemu dobra utakmica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh