Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sada stvarno odoh u radnju, ubice me gazdarica ako ne otvorim na vreme.:haha:

Ako je to tačno stvarno sramota kako ljudi koji se bave tim poslom da opstanu. Bitno da je ministar u jutarnjem programu rekao kako će biti dozvoljen uvoz prasića bez carine, stvarno bruka. Inače iako se bavim isključivo ratarstvom saosećam se sa svima onima kojima je to jedna od delatnosti.

Sto ne odobre uvoz goriva bez carine,akcize i poreza.Nije nego,to je po njihovom dzepu.Izjava guvernera Jelasica od pre par godina da je ciljana inflacija 8%.Drzava planira poskupljenje energenata koji su u njenoj nadleznosti 13,5%.Znaci ti cupas inflaciju na onome sto ne prodajes.Pa stvarno sramota.Onda toboz socijalno odgovorna vlada.:zli:

Sto ne odobre uvoz goriva bez carine,akcize i poreza.Nije nego,to je po njihovom dzepu.Izjava guvernera Jelasica od pre par godina da je ciljana inflacija 8%.Drzava planira poskupljenje energenata koji su u njenoj nadleznosti 13,5%.Znaci ti cupas inflaciju na onome sto ne prodajes.Pa stvarno sramota.Onda toboz socijalno odgovorna vlada.:zli:

Pa zato je gospodin Jelasic podigao sidro na vreme.

pozdravljam sve clanove i imam jednu molbu treba ni covek koji je bio ovde clan ali sam zaboravio ime kako se zove inace je iz idvora on mi je pravio masinu za postavljanje folije pre jedno 3 godine pa mi treba opet njegov kontakt ako ga neko poznaje neka mi pise na pvt hvala

treba mi mala pomoc ? kako treba da postavim slike na poljoinfo nisam skoro to radio pa sam zaboravio, jel moze neko to da mi objasni?? hvala.

slucajno sam naisao na ovaj video i nisam mogao odoleti a da ga ne stavim na forum da vidite sta ovaj covek zaista misli o nasoj drzavi i u kako se ona stvarno ponasa prema nama,zar nije u pravu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh