Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto nemam svoju sejalicu,gledam da bude maximalno do 7 dana.Dobro jutro.............
KR koliko dugo prodje vremena od setvospremanja do sejanja kad njivu prskas totalom?
Lako je tebe tuci,treba tebe voleti.E sada stvarno odoh u radnju, ubice me gazdarica ako ne otvorim na vreme.![]()
Sto ne odobre uvoz goriva bez carine,akcize i poreza.Nije nego,to je po njihovom dzepu.Izjava guvernera Jelasica od pre par godina da je ciljana inflacija 8%.Drzava planira poskupljenje energenata koji su u njenoj nadleznosti 13,5%.Znaci ti cupas inflaciju na onome sto ne prodajes.Pa stvarno sramota.Onda toboz socijalno odgovorna vlada.![]()
Mislim da ovo trazispozdravljam sve clanove i imam jednu molbu treba ni covek koji je bio ovde clan ali sam zaboravio ime kako se zove inace je iz idvora on mi je pravio masinu za postavljanje folije pre jedno 3 godine pa mi treba opet njegov kontakt ako ga neko poznaje neka mi pise na pvt hvala