Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brojtro forumasi.:osmeh:

---------- Poruka napisana u 06:34 ---------- Prethodna poruka je at 06:31 ----------

Juče je malo kravilo, a jutros zaledilo.Takav slobodan pad sam izveo jutros, da se to retko viđa i na Olimpijadi.Sad mi rame puca od bolova.::samo bes::
Ne daj se kolega.Ajmo na tamburase,da brze prodje.:ppozdrav:

Brojtro forumasi.:osmeh:

---------- Poruka napisana u 06:34 ---------- Prethodna poruka je at 06:31 ----------

Ne daj se kolega.Ajmo na tamburase,da brze prodje.:ppozdrav:

Dobro jutro...

Bi ja išao na tamburaše ali....kad sam juče bubno ispali mi ključevi od auta i sad samo mogu da gledam u njega i da se pitam koliki me trošak čeka.Kad potera maler, nema kraja..

Aj ljudi da vas pitam ovako nevezano za bilo koju temu sta ocekujete od ove godine kako ce se ziveti u ovoj nasoj zemlji kakva ce biti godina i to.

Ta bice ovo odlicna godina za ljude koji se raduju zivotu i radnim pobedama.
Prezivese ljudi ratove,gladovanja,sankcije pa ne znam sto da se zalimo na ovu. :ppozdrav:

I ja sam pozitivan.Nafta ce na svetskim berzama da pojeftini,drzava ce da poveca subvencije,bice mir u svetu,nece biti gladnih,struja i gas ce da pojeftine i ...... tu sam se probudio.:haha:

dobro vece,danas je bilo bas fino vreme,polako se topi a ja se spremam sutra za pijac pa na groblje.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh