Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo bi proglasiti dan žalosti na forumu zbog smrti člana Petru, i na taj način mu odati počast.

Jutros sam baš razmišljao o tome. Mislim da bi bilo lijepod da se tema promijeni na jedan dan u nešto sa crnom bojom. Čovjek koji se tako dugo i teško borio za život, uz takvo strašne povrede, zaslužuje svaku počast.

Gospodina GANGA kome je sin poginuo. Njega sam upoznao prosle jeseni , bio sam kod njega kuci. Radi se o velikom domacinu. nisam zeleo da pricam sa njim u vezi toga , da ga nebi podsecivao na ono najteze.

Sa Petru ce nisam nikada video , ali smo se redovno dopisivali , culi smo se nekoliko puta telefonom. Petru je bio mislim 2x kod mog brata kuci. trebali smo da se upoznamo , ali zivot ima cudne tokove.

Nema više one stravične hladnoće, ali zato pada sneg, novi, ne šali se. Noćas je napadao novih 20-ak cm, i još pada!

Dobro vam jutro!

Drugari ja mislim da je za nas bruka i sramota da nema neki ziro racun koji bi sluzio za poboljsanje rada foruma i za humanitarne svrhe,2000 aktivnih clanova svako po malo da da nekom bi mnogo znacilo.

PETRU NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA, BOG DUŠU DA TI PROSTI...
Porodici iskreno saučešće...

mr3et.png

Slažem se za fond.

cuo sam za coveka iz Panceva koji namesta iscaselja i kazu mi da je dosta poznat,da dosta sportista dolazi kod njega,zna neko ko je u pitanju? Svaka informacija dobro dosla

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh