nikola ilic
Član
Dobro to je stara cena,ma nece ovo jos dugo,idu duzi dani i ide prolece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj legendarni stadler se u Somboru u Gorenju pravio.Baba mi bio varilac na njima tamo negde osamdesetih
uvozili su specijalni kotlovski lim iz grčke,zarazliku od ovih danasnjih;proizvodjača;Baš danas idem po limove za poklopac. Propao posle 30god pa moram da pravim drugi.
Koliki ti je pritisak u posudi.Ja imam zatvoreni sistem,al nešto mi sumnjiv pritisak,kad je hladan 0,5 bari a kad se ugreje onda je 1,8 bari,ajde neko objašnjenje ko se više razume u ove stvari.
Treba da bude ja mislim 1,6 bara u posudi
I ja isto.To je malo
kod mene kad padne na 1,5 već se oseća gore na prvom radijatoru da manje greje, pritisak držim na 2 bara
Kako Vi kažete.To je malo
kod mene kad padne na 1,5 već se oseća gore na prvom radijatoru da manje greje, pritisak držim na 2 bara
Ja imam zatvoreni sistem,al nešto mi sumnjiv pritisak,kad je hladan 0,5 bari a kad se ugreje onda je 1,8 bari,ajde neko objašnjenje ko se više razume u ove stvari.