Mihailo78
Član
Koristi li neko brikete od drveta ili slame za ogrev , kakva su iskustva, da li je tacno kao sto proizvodjaci tvrde da 1 tona briketa zamenjuje 4-5 m3 drveta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pumpa radi na jedinici i relativno brzo cirkulise voda sistem je mali tri radijatora neki 6 kilovata radijatora . Huči u kotlu. A mislim da i termometar radi dize i spusta temperaturu . Dok je bio zatvoreni sistem nije se čulo nista pa sam iz sigurnosti prepravio na otvoreni
Sto zbog sigurnosti?
Voda na otvorenom sistemu kuva na 100 stepeni a u zatvorenom 6-7 stepeni vise treba da bi je prokuvalo mozda i vise.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
[/QUOTE sporet je prerađivanje i kotao je varen i nisam siguran kako je to zavareno bas pa me pritisak u kotlu u zatvorenom sistemu malo plašio ovako u otvorenom mali je pritisak i nema naprezanja kotla velikog
Zbog čega protočna posuda?Molim vas jos jedno pitanje ako ko zna . Otvoreni sistem sa protočnom posudom . Dali je ok kad se ukljuci pumpa koja je na hladnom vodu potiskuje vodu prema posudi a povrat iz posude ide na topli vod .