Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Prvo sam bacao npk 15 15 15 ruska crveno beli dzak nisam gledo ko pakuje ide ko u prija vide granule bez prasine nema grudvi baca u kilo jutro zahvat e kad je krenula urea eliksir u dzambo vrecama pakovano 22 decembar 2024 prasine naopako npunio prvi bacio dopunio nece cackaj jebi grebi na kraju sve izbacio u levku dole kao gips nabilo se. Ocistio naspem vrecu bacim do kraja opet ocistim sranje tesko, grudve to se podrazumeva, koliko ima prasine nece da curi sa se roze zadnju vrecu naguram bacim stanem pa naguram. Zavrsio sam pobacao ceo dan drkanje sve im **greška.

Uf, znam... Tako sam se i ja patio sa starim rasipačem... Jedan disk, mešač direkt na Sovini i u kombinaciji sa lošim đubrivom začas napravi brlog u košu. Ili grudve začepe otvor...

ako grudve zacepe otvor onda ga treba malo otvoriti da lakse propadaju nemoj stedeti na svojoj njivi :ppozdrav: izvinjavam se malo se salim ja imam isto obicnu prilocanu ureu al to sto sam do sad bacao niti prasina niti grudve sasvim dobara bar ovo za sad sto je baceno kupovana pocetkom januara al nisam gledo cija je

I kod mene u urei bilo svega. Lepa je i nema prašine, ali komada drveta, pur pene, stiropora, žice,...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Zanimljivo ako je svezareklama
3068cb65f2189bd200258dea48490aa9.jpg

Послато са 21061119DG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh