Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Moguće ako je to cena bez pdv.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Drugar uzeo kod jednog lika u selo ureu za psenicu zimus, bila 55 din. I naruci za kukuruz 4 tone uree po toj ceni. Juce mu lik javlja da nema uree i da se snadje na drugu stranu. Ode na silos covek za placanje na jesen 75 din urea. Ode 80 k za nista a nije bas da ima para na bacanje dosta tesko zivi....

U veleprodajama odavno nema uree u malim džakovima.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Drugar uzeo kod jednog lika u selo ureu za psenicu zimus, bila 55 din. I naruci za kukuruz 4 tone uree po toj ceni. Juce mu lik javlja da nema uree i da se snadje na drugu stranu. Ode na silos covek za placanje na jesen 75 din urea. Ode 80 k za nista a nije bas da ima para na bacanje dosta tesko zivi....
Ako nije placeno rec odavno vise ne vazi kod nas, a i nije poslovno. Platio sam ureu kukuruzom u januaru po 53rsd, kukuruz je bio 20,6+pdv. Uzeta kolicina samo za prihranu a ostalo jos nisam podigao, nemoze da kaze nema uree.

Ako nije placeno rec odavno vise ne vazi kod nas, a i nije poslovno. Platio sam ureu kukuruzom u januaru po 53rsd, kukuruz je bio 20,6+pdv. Uzeta kolicina samo za prihranu a ostalo jos nisam podigao, nemoze da kaze nema uree.
Pa znas kako, znam sta kazes ali je decko narucio jos u januaru, i ovaj ga zavlaci bice bice svkih nedelju dana ne brini se. I sad mu kaze nema trazi na drugu stranu. Bas bezobrazno i neozbiljno, ali danas je to prihvatljivo da si dzukela i moderno.....

Naravno, zato i kazem da nije poslovno, da je pala na 30rsd ovaj nebi otisao po nju vec bi otisao na drugo mesto da pazari, a ovaj bi ga zvao kao ceka ga dogovorena urea. Al uvek bude kontra da nas navuku ma tanak led. Ja sam tako pazario jedne godine sa Racom za terminsku kukuruza, vukao me na kraj odem kod njega u cetiri oka i on kaze "znas imenjace ja ne smem na terminsku bla bla bla" na drugo mesto gde sam isto imao druge uslov nisam stigao taj dan da potpisem jer sam bio kod njega, sutra dan krk cena dole! Svaka skola se placa.

Vec 3 godine za redom bacam Bugarski An,granulacija vrhunska i bez trunke prasine,rasipac izbaci 30t a izgleda kao da nije nista bacao.

Nazad
Vrh