Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije placeno rec odavno vise ne vazi kod nas, a i nije poslovno. Platio sam ureu kukuruzom u januaru po 53rsd, kukuruz je bio 20,6+pdv. Uzeta kolicina samo za prihranu a ostalo jos nisam podigao, nemoze da kaze nema uree.Drugar uzeo kod jednog lika u selo ureu za psenicu zimus, bila 55 din. I naruci za kukuruz 4 tone uree po toj ceni. Juce mu lik javlja da nema uree i da se snadje na drugu stranu. Ode na silos covek za placanje na jesen 75 din urea. Ode 80 k za nista a nije bas da ima para na bacanje dosta tesko zivi....
Pa znas kako, znam sta kazes ali je decko narucio jos u januaru, i ovaj ga zavlaci bice bice svkih nedelju dana ne brini se. I sad mu kaze nema trazi na drugu stranu. Bas bezobrazno i neozbiljno, ali danas je to prihvatljivo da si dzukela i moderno.....Ako nije placeno rec odavno vise ne vazi kod nas, a i nije poslovno. Platio sam ureu kukuruzom u januaru po 53rsd, kukuruz je bio 20,6+pdv. Uzeta kolicina samo za prihranu a ostalo jos nisam podigao, nemoze da kaze nema uree.
Elixirova je made in Rusija.Prasine, grudvi, dva puta istresam rasipac, ima resetka al prasina zagusi rasipac ovo je strasno