diesel d-60
Član
Zasto se na Kan zaboravilo? Jel lose deluje?
Kad sam bio dete dosta ga je bilo…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto bolji?Ali i bolji
KAN je sa kalvijumom a to nama u Vojvodini ne fali. Cak ima negde i viska. Takodje, ima manji procenat azota (27%)Zasto se na Kan zaboravilo? Jel lose deluje?
Sa cime kazes da je Kan??KAN je sa kalvijumom a to nama u Vojvodini ne fali. Cak ima negde i viska. Takodje, ima manji procenat azota (27%)
Kod AN-a je azot u amonijačno-nitratnom obliku i lako je pristupačan biljci, dok je kod UREA azot u amidnom obliku tako da on nije pristupačan biljci i da je potrebno da predje u amonijačni i nitratni oblik koji je pristupačan biljci i za to je potrebno neko vreme, zbog toga se UREA baca dosta ranije i pitanje je koliko azota ostane neiskorišćeno.Bolji za prihranu pšenice od ureje.
Jaoo ispravka - KalcijumomSa cime kazes da je Kan??
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja godinama bacim npr 100kg po kj uree u februaru po nekom snegu ili mrazu, pa posle krajem marta 100 kg po kj ana na psenicu. Nekako mi se to pakazalo najbolja kombinacija...Bolji za prihranu pšenice od ureje.
Kod koga kupujes Yara complex?Danas malo poceo sa nabavkom,elixir 6 12 24 formulacija po ceni od 112 din,25/1. I yara complex 179 din.
opet si pogresio nije ni kalcijum vec kalijum... K je oznaka za kalijum a Ca kalcijumJaoo ispravka - Kalcijumom
Nego vijao sam kalijumova djubriva u zadnjem periodu pa vec trokiram. Izvinjavam se na gresci!
Hvala na ukazu
moze kalcijum ali za koske,ako se salis ok je ako mislis ozbiljno da je KAN djubrivo i da ima kalcijuma unutra onda ne znam sta da ti kazemJa bih ipak rekao da je kalcijum bez obzira na periodni sistem.