Dosta skupljeDa, sto da nije sad skuplje ili jeftinije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dosta skupljeDa, sto da nije sad skuplje ili jeftinije?
Kod nas zitosrem 165 din mapA cena mapa 12-52 ?
U kojoj apoteci je to ? Da li imaju 10:26:26 ?Ja sam bas danas pitao za NPK 6:12:24 koje uzimam svake godine, i rekli su mi da je 1euro 1kg.
Poljokomerc. Tacnije rekli su od 110-120 ima da bude po 1 kg.U kojoj apoteci je to ? Da li imaju 10:26:26 ?
Oni su malo skuplji koliko sam primetio..Poljokomerc. Tacnije rekli su od 110-120 ima da bude po 1 kg.
Купио данас у БЦМ Идвор руску "шеснаестицу" паковану у "Промисту" за 105 дин/кг.
На врећи, осим онога што већ има стандардно штампају на самој амбалажи када је производе, има јо нешто - уместо оних којекаквих датума, смена које су паковале или шта већ штампају када пакују ђубриво, има одштампано нешто што нисам виђао: "Septembar Konvoj FORTUNATE". Појма немам шта им то значи - да л' да сам "срећни син" (илити "Fortunate Son" - стара песма "Криденс Клирвотер Ривајвла") што сам "у'ватио" мало прашка на стању ил' шта већ.
То је била једна од мојих претпоставки, али немам никакве потврде да је то тако, осим овога што си ти написао.То значи да џубриво је стигло с тим бродом.
То је била једна од мојих претпоставки, али немам никакве потврде да је то тако, осим овога што си ти написао.
Bila je rekordna setva suncokreta a uglavnom svi posle suncokreta seju pšenicu pa odatle i rekordna prodaja NPK za setvu pšeniceRekordna prodaja djubriva.
Kaze mi prijatelj koji je prodavac za jednu našu kuću.
Nikada nije ovoliko prodao .Sad ko koga tu je.e ne znam .Ovamo nije rodilo 'ovamo rekordna prodaja.
Kod nas se i dosta mašina ove godine kupilo.
I onda to skupo djubrivo bacis pa navrses 1t po jutru i onda razmisljas i kazes bolje da nije ni bilo to skupo djubrivoJedan od razloga je sto se ljudi boje da nece biti djubriva, pa kupuju masovno, a od skupog djubriva je gore samo da nema djubriva