mixer87kac
Član
Urea 25/1 ruska prilovana 45, granulisana 47.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi jasno sta znaci prilovana urea,u cemu je razlika?Jesenas sam isto nju uzimao i nije bilo prašine. E sad za ovu novu videćemo. Uzeo sam tu prilovanu za 48 plaćanje na jesen...
U subotu bila 42, danas 45...To neka zlatna.
Tako zovu tu redovnu sitnu, a granulisana je ona kao kuglice stiropora...Nije mi jasno sta znaci prilovana urea,u cemu je razlika?
A ja uzeo jesenas pa otkazao, bojao se da se ne stvrdne, da ne postane kamen... Da li bi se stvrdnula od jesenas do sada...Bem mu a jesenas 260+pdv+-2e i meni mrsko da prebacujem po dvoristu reko ne treba mi do proleca.
Ja sam uzeo u novembru i nema nikakvog grudvanja, samo je u supi da ne kisne, a mislim ako je strecovana paleta sa folijom ni kisa mu ne moze nista. Moze to da stoji godinu dana minimum.A ja uzeo jesenas pa otkazao, bojao se da se ne stvrdne, da ne postane kamen... Da li bi se stvrdnula od jesenas do sada...