Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ima li kolega iz okoline Zrenjanin koji uzimaju djubrivo po principo placanja posle naplate, ili kako se to vec kaze, i gde je najpovoljnije? Ove god sam placao map 65 eur, po meni jako skupo. Ne treba meni mnogo djubriva, najvise 1 tona.
"Agropijacce" takođe u selu, imaju pančevački npk 3*15 po ceni od 49,50 dinara. Kažu to od proleća ostalo, a da se ne uzbuđujem, u setvi strnina će i u Agrosilveru poskupeti. Bem li ga...
Da li ima negde u Beogradu da se kupi manja količina NPK đubriva? Treba mi ukupno oko 12kg da nahranim 2 starija oraha na placu ovih dana i na proleće. Naravno, pošaljite mi privatnu poruku, da ne reklamiramo nikoga za dž.
@cika laza - Ne znam koji je tvoj problem... Ovo za 2 oraha sam pitao jer sam ih zatekao na placu i hoću da ih oživim, a proizvodnju ću pokrenuti na 3 njive, samo što ti nisi znao za to, pa si mogao da lupiš ovako.
Danas pitao za cenu Elixir NPK 3x15 41din/kg, Ruski NPK 3x16 44din/kg i ruski MAP 56din/kg.
Jel ima neke vece razlike izmedju elixirovog i ruskog NPK djubriva ??